f.isia Opublikowano 31 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2009 ;) www.youtube.com/watch?v=eIkNwblrdZ8
Krzysztof_Kurc Opublikowano 31 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2009 Kto nie zna zgiełku wypełnienia dosłownością w ciszy nie znajdzie słów radości poszukiwania Czy jakoś tak, gdy się milczy i "apetyt" wilczy. Pozdrawiam KKK
zak stanisława Opublikowano 1 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. na poezję co być może rośnie w nas :))) dzieki f.isiu cmoook
ja_bolek Opublikowano 1 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2009 most na drzewie ... to drzemie w nas taki sobie anagramik
bazyl_prost Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2009 zgiełki przeróżne pustka do pustka od
emil_grabicz Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2009 zaproście nas wszystkich do stołu posłuchamy sobie Jonasza z duszą w milczącej rozmowie tam gdzie słona łza ciszę zrasza... witaj w klubie Jonasza. Mogę Ci dzisiaj pomóc dźwigać tornister, jeżeli oczywiście pozwolisz... Hm, ktoś kiedyś powiedział, że prawdziwe szachrajki nigdy nie szachrują. Myślę, że miał rację. :)
Rekomendowane odpowiedzi