bona Opublikowano 31 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2009 odczytuję napisy na kamiennych blatach i zaglądam w porcelanowe oczy - szukają mieszkań w przechodniach przygarniam jak bezdomne dzieci; bezdomne psy i koty - na chwilę wzrok wyprzedza kroki i już jest przy następnym grobie tylko nie wiem w czyich oczach prośby są bardziej psie i kocie
emil_grabicz Opublikowano 31 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2009 Bona, podoba mi się ten cmentarny spacer. "wzrok wyprzedza kroki... " to najbardziej. Refleksyjne i nieuniknione przemyślenia. Pozdrawiam :)
f.isia Opublikowano 31 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hmm... nie przekonałaś mnie tym razem mam wrażenie, że "Coś" jeszcze nie dojrzało do napisania pozdrawiam, :)
bona Opublikowano 1 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2009 Również pozdrawiam i dziekuję :)
JacekSojan Opublikowano 1 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2009 prośby psie czy kocie na cmientarzu mają takie same szanse jak i ludzkie - zerowe; czy to nie oczywiste? J.S
bona Opublikowano 1 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2009 Nie wiem co oczywiste co nie, ale dziękuje za komentarz i pozdrawiam :)
zak stanisława Opublikowano 1 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. grozą powiało, dlatego nie lubię chodzić na cmentarze cmook bono i myslę - a jakbyś wtym kierunku poszła ?
bona Opublikowano 2 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2009 Spróbuję, to moje klimaty i uwielbiam cmentarze i wszystko co owiane jest tajemnicą. Dziekuję i serdecznie pozdrawiam :)
Michał_Kućmierz Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Już Cię lubię :) aha i wiersz też pozdrawiam M.
bona Opublikowano 3 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2009 To ja, za samo lubienie, Ciebie też:) Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi