arwena Opublikowano 29 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2009 świat nie jest piękny dopiero teraz odkryłam dołeczek na twoim policzku /kochany/ zamknęłam się i zrobiłam nam krzywdę widziałam to w twoim spojrzeniu /miłość?/ teraz daję Ci spokój pozbieraj się ja też muszę świat poprawimy razem
aluna Opublikowano 29 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Opuść arwena te łamańce ...będzie dobrze! Serdecznie!
Grażyna_Kudła Opublikowano 29 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Aluna dobrze radzi a moim zdaniem można pominąć też słowa między ukośnikami nie będzie aż tak oczywiste a i tak można się domyśleć fajny wiersz pozdrawiam
Sfinks13 Opublikowano 29 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2009 Ciekawe przesłanie, a zakończenie super serdecznie 13
teresa943 Opublikowano 29 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2009 świat poprawimy razem i tak powinno być, razem można bardzo wiele; jestem także za usunięciem ukośników, uwierz, wiersz na tym zyska serdecznie pozdrawiam :)
Rekomendowane odpowiedzi