Kamila Wójcik Opublikowano 29 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2009 siedze samotna wpatrując się w kryształowy ekran w głowie sztorm potok zalewa to co zwyczajne i trwałe pisze do twych myśli zacięła się klawiatura zablokowane enter mam ochote powiedzieć ci o wszystkim co mnie boli lecz nie słuchasz nie chcesz nie znamy się tak naprawdę pozostaje jedynie nadzieja może kiedyś......... w ten czy inny sposób moje tchnienie do ciebie doleci
Józef Opublikowano 29 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2009 Daje się wyczuć tęsknotę, za szczerą rozmową. "pisze do twych myśli zacięła się klawiatura zablokowane enter" - Ciekawe nawiązanie do telepati, która jednak dla podmiotu lirycznego okazuje się nieosiągalna. Pozdrawiam.
Michał Gomułka Opublikowano 29 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2009 Tak, niewymuszona szczerość to największy atut tego wiersza. Nieźle, zważywszy na problemy z enterem ;-)
Anna_Staniszewska Opublikowano 31 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2009 Podoba mi się bardzo! Zwłaszcza fragment z enterem. Naprawdę dobrze napisany, wg mnie, wiersz :)
Rekomendowane odpowiedzi