teresa943 Opublikowano 30 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. witaj! czy ja mówię, że "coś złego?" raczej odwrotnie :), wiem, istnieją różne zapisy, a zapis w znaku "Zetki" dla mnie bardzo wymowny :), jeszcze raz dziękuję i zapamiętam nowe przysłowie z moim dopiskiem:Kto się droczy, wpada w oczy, w jednych błękit przeuroczy, drugie ścielą świeżą zieleń, tak się czubią przyjaciele. miłego dnia :):) Krysia
Sfinks13 Opublikowano 30 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2009 Przyjaźń to uczucie wzniosłe więc nie mówmy tu o oczach wartość jej tkwi w zaufaniu szczerości i prawym oddaniu serdecznie 13
teresa943 Opublikowano 30 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. niezupełnie mości Panie, trzeba pierwej okruch dzielić, żeby stwierdzić zaufanie, w biedzie stać się przyjacielem. pozdrówki :))
Sfinks13 Opublikowano 30 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2009 Nie mam głowy do myślenia gdyż przy Tobie pęka pióro a ten okruch w wiersze wpiszę z przyjacielem zgładzę ciszę serdecznie 13
teresa943 Opublikowano 30 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. cisza ciszą być nie musi kiedy wiersza czułe strofy do rozmowy noc pokusi pióro stłumi swoje fochy :):):)
Sfinks13 Opublikowano 30 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2009 Krysia poddaję się , ale tylko z braku czasu, gdyż już znikam, ale podoba się, może zamień pióro na szpadę waleczne serce masz:)):) pozdrawiam jeszcze wrócę do wierszowanej rozmowy 13
teresa943 Opublikowano 30 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hehehe..."waleczne serce"...szpada :), tego mi jeszcze brakowało! :) ... nie, nie ... może raczej Dawid z Goliatem...poroca i rymowane kamyki? wrócisz ... zatem przyjmuję wyzwanie ... na strofki :)
Rekomendowane odpowiedzi