Gość Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 W bezdusznym dniu wykąpałem pomarszczone ręce. W suchym spojrzeniu ująłem obraz ludzki. W sercu gorzknieje okupowany anioł. W duszy pustka zabiła szalejącego Boga.
Gość Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 błagam ludziska dajcie jakieś komentarze nie męczcie psychicznie :-) dzięki pa
Ona_Kot Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 niezłych słów Pan używa podoba misie szalejący Bóg, suche spojrzenie, okupowany anioł... ale za krótki ten numer, w dodatku mam wrażenie iż wszystkie występujące słowa są w nim upchnięte jakby na siłe, dla efektu nie lubię również powtórzeń - tu akurat pojawia się: w czymś w czymś w czymś chyba można to napisać jakoś inaczej. proszę próbować, bo iskierki talentu to Panu nie odmówię pozdrawiam
Patrycja Rosłoniec Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Podoba mi się ten wiersz... Lubię krótkie utwory... A ten przypomina mi mój własny, do którego mam ogromny sentyment... Pozdrawiam, Pat.
Gość Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 extra dzięki za pierwszy komentarz przemyśle Pani spostrzeżenia.......od razu mi lepiej.
Gość Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 no proszę następny komentarz...a już myślałem żeby kasować wiersz i uciekać...jak najdalej :-) dziękuje
Patrycja Rosłoniec Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie łam się... Cierpliwości :)
Gość Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 dziękuje za słowa wsparcia..jestem cierpliwy i bardzo cieszą mnie te komentarze
Coolt Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Nie tylko Ciebie ;) W bezdusznym dniu (...) W duszy jakoś to dziwnie zgrzyta, a myślę,że ten dzień może być troche inny :) Innych uwag do tego maluczka nie mam. Jest ciekawy,dobrze napisany i zatrzymuje. Więcej takich! Pozdrawiam serdecznie Coolt
Gość Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 super strasznie się ciesze ze się podoba...obiecuje że popracuje solidniej nad następnymi wierszami
Regina Koch Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Jeszcze niewiele wierszy nam przedstawiłeś, ale ten podoba mi się, jest krótki ale wart zapamiętania.Pozdrawiam
Ewelina Zielińska Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Ogólnie wszystko gra. Niebanalnie dobrane słowa. Tylko troszkę tego mało, moim zdaniem. "W duszy pustka zabiła szalejącego Boga" - do czego to prowadzi? Wiersz na 4 z plusem. Trzymaj się.
Luthien_Alcarin Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 wiersz ciekawy "W suchym spojrzeniu ująłem obraz ludzki. "-to chyba najciekawszy fragment Pozdrawiam Agata
Yunke Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 krótkie, ale bardzo treściwe. podoba mi się. ściskam!
Montmartre Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2007 kocham ten rodzaj poezji. Szczegolnie podziwieam wiersze utkane nuta tajemnicy. Ten wiersz pozwala kazdemu znalesc w nim cos dla siebie . Nudzi mnie egoizm w poezji , wiec wystawiam Ci pozytywny komentarz za madry wiersz. ,, Szalejący Bog'' - wspaniałe Choc wydaje mi sie ze zadajesz sobie sporo trudu by napisac takie sformulowania i metafory, dlatego troszke to jakby zapchane. Moim zdaniem z tego wiersza moglby byc dwa bardziej sentymentalne niz gorzkie. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi