teresa943 Opublikowano 26 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2009 dopuść mnie blisko możesz nawet milczeć tylko niewidzialną ręką podtrzymuj mocno potykam się na drodze widzisz tyle złudnych kamyków w brudnych kałużach przemoczone stopy ogrzej otuchą pełną garścią sypnij w puste dłonie ziarenka prawdy nakarmią i dalej już razem pójdziemy zielonym szlakiem pod błękitu parasolem do domu na wzgórzu gdzie czekasz według Księgi
Judyt Opublikowano 26 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2009 bardzo ładnie i tak jak trzeba z prawdą, J. serdecznie (:
Poskromiciel_Piura Opublikowano 26 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2009 Ładny wiersz jak zwykle, podoba mi się zakończenie... aż się rozmarzyłem... pozdrawiam :)
aluna Opublikowano 26 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A CO TO ZA WYCISKACZ ŁEZ! A ja jadę na 16-tą .do pracy po raz drugi...i po makijażu! Ściskam!
Grażyna_Kudła Opublikowano 26 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to jakby perqel wiersza "w matczynym domu" pielgrzymka do Cudownego Obrazu Krysiu ja dziś łez nie osuszę... pozdrawiam serdecznie
teresa943 Opublikowano 26 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ty zawsze spoglądasz bystrym okiem :) Dziękuję Judytko. Cieplutko :)
teresa943 Opublikowano 26 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wygląda na to, że jesteś marzycielem...fajnie, że mój wiersz mógł być powodem... Serdecznie dziękuję. Pozdrawiam cieplutko :)
teresa943 Opublikowano 26 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A CO TO ZA WYCISKACZ ŁEZ! A ja jadę na 16-tą .do pracy po raz drugi...i po makijażu! Ściskam! Oj, gdybym wiedziała, wkleiłabym po 16-tej :) Dziękuję za narażenie na szwank makijażu ;-) Odściskuję!
maria nika Opublikowano 26 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2009 ..tyle złudnych kamyków w brudnych kałużach Piękny wiersz,Krysiu... Jak to dobrze,że jest ktoś to pomaga...i omijać ...i... czasem wyciągać z... Serdeczności..
teresa943 Opublikowano 26 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to jakby perqel wiersza "w matczynym domu" pielgrzymka do Cudownego Obrazu Krysiu ja dziś łez nie osuszę... pozdrawiam serdecznie No tak! Kto jak kto, ale Grażynka prosto w 10-tkę! Mam nadzieję, że to perełki wzruszenia? Tam przecież "mieszka" Mama :) (będę tam 20-21 czerwca) Dzięki Ci. Cieplutkie pozdrowionka :)
Grażyna_Kudła Opublikowano 26 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to jakby perqel wiersza "w matczynym domu" pielgrzymka do Cudownego Obrazu Krysiu ja dziś łez nie osuszę... pozdrawiam serdecznie No tak! Kto jak kto, ale Grażynka prosto w 10-tkę! Mam nadzieję, że to perełki wzruszenia? Tam przecież "mieszka" Mama :) (będę tam 20-21 czerwca) Dzięki Ci. Cieplutkie pozdrowionka :) w takim razie życzę Ci Krysiu "zielonego szlaku pod błękitu parasolem do domu na wzgórzu" lepszych życzeń na Twoją wędrówkę sama bym nie wymyśliła miłej nocki
Sfinks13 Opublikowano 26 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2009 same superlatywy, więc moja jest następna serdecznie 13
teresa943 Opublikowano 26 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No tak! Kto jak kto, ale Grażynka prosto w 10-tkę! Mam nadzieję, że to perełki wzruszenia? Tam przecież "mieszka" Mama :) (będę tam 20-21 czerwca) Dzięki Ci. Cieplutkie pozdrowionka :) w takim razie życzę Ci Krysiu "zielonego szlaku pod błękitu parasolem do domu na wzgórzu" lepszych życzeń na Twoją wędrówkę sama bym nie wymyśliła miłej nocki Serdeczne dzięki Grażynko:) bajecznych snów
teresa943 Opublikowano 26 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Serdecznie dziękuję droga "Trzynastko". Pozdrawiam ciepło i życzę dobrej nocki :)
Rekomendowane odpowiedzi