Bernadetta1 Opublikowano 21 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2009 w ramionach mocnych jak drzewa tuliłeś niczym skrzydła ptaka obejmując postać i cień zarazem wieczór przeciągał wiatrem gałęzie oddaleni o oddech przybliżeni o grzech zza firanki utkanego świtu nowy dzień umył zaspaną twarz rozwieszając na oknach zdziwienie została rzęsa na policzku
teresa943 Opublikowano 21 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jedne "gałęzie" bym wyciapała i w drugim wersie okroiła jak wyżej przemeblowując nieco poniższe wersy (pierwsza zwrotka); całość super! powiem Ci, że mnie urzeka w Twoich wierszach takie spokojne, cichutkie tchnienie niezależnie jaki rozwijasz temat; czyżbyś była taką kojącą, ciepłą kobietą? jakoś tak wyczuwam intuicyjnie Twoją osobowość :)))), może się mylę, nie wiem... pozdrówki Beatko :)
Bernadetta1 Opublikowano 21 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jedne "gałęzie" bym wyciapała i w drugim wersie okroiła jak wyżej przemeblowując nieco poniższe wersy (pierwsza zwrotka); całość super! powiem Ci, że mnie urzeka w Twoich wierszach takie spokojne, cichutkie tchnienie niezależnie jaki rozwijasz temat; czyżbyś była taką kojącą, ciepłą kobietą? jakoś tak wyczuwam intuicyjnie Twoją osobowość :)))), może się mylę, nie wiem... pozdrówki Beatko :) no popatrz z tymi gałeziami przeoczyłam...jaka ja jestem oto pytanie;):):)..przemebluje Krysiu:)usciski
Grażyna_Kudła Opublikowano 21 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2009 "oddaleni o oddech przybliżeni o grzech" bardzo zmysłowe jak zresztą cały Twój wiersz Bernadetto pozdrawiam
Bernadetta1 Opublikowano 21 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzieki serdeczne:)pozdr.
Ważny_filozof_z_Jabolem Opublikowano 22 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2009 Bardzo pozytywnie. Tak trzymać. Pozdrowienia.
Bernadetta1 Opublikowano 22 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzieki:)pozdrawiam - bez jabola;)
Rekomendowane odpowiedzi