M._Krzywak Opublikowano 21 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2009 Kiedy jesteś na „ty” z ich dziećmi to matki cię lubią praca nuda obsługa klientów – mordy miłe, mordy zakompleksione mordy zirytowane, mordy pany, mordy pijane tłuste mordy same mordy koszyki i gadżety, niebieskie flagi, baloniki, euforia mam zadatki na złodzieja, od lat powtarzam praca nuda biegną przez boisko, mówię – że rosną, coraz bardziej w górę na naszej uczelni wszyscy są tacy wybitnie inteligentni piszą dużo piszą rozlewamy do kubków wino, pragnienie, słońce niebieskie roboty suną alejkami jakby pracowały szkoda dnia
Sfinks13 Opublikowano 21 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2009 bardzo ciekawy obraz rzeczywistości, więc się spodobał serdecznie 13
AnkaJ Opublikowano 21 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2009 Mnie, w sumie też podoba się taki - przekaz patrzę widzę wiem, Życie .... ale oddychamy! A bzy dalej kwitną :) Pozdrawiam AnkaJ
Robert_Siudak Opublikowano 22 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2009 Takie se sobie ;) Pamiętam tekst "Czas" i rozumiejąc że to co prawda trochę inny klimat, to i tak tam jakoś ciekawiej prezentowało się to po przedstawienie monotonii. Pozdrawiam R.
Mateusz Opublikowano 22 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2009 Monotonia życia głupota ludzi piękno świata żal tęsknota:) intrygujące
Rekomendowane odpowiedzi