pannaK Opublikowano 19 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2009 Zza przyciemnionych szkieł oczu Ukrytych przed słońcem Pod parasolem myśli Siąpiących niechcący Nad ziemią znaną I niebem tak mało znanym Ktoś stanął… czas stanął… Czy zdąży… Pod szklanym oknem jednego spojrzenia Otworzyć drogę jakby na skróty Uchwycić w locie Cień migoczący Niepewnym jutrem Tak pewnie szepczący Że wierzy…? uwierzyć…? Nie kończyć…?
Oxyvia Opublikowano 19 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2009 Uwierzyć! Zawsze trzeba wierzyć w happy end. Zawsze trzeba wierzyć, że można dogonić jeszcze uciekające szczęście. Ładnie i oryginalnie napisane. Podoba mi się i treść, i niebanalna forma. Pozdrawiam. Oxy.
okruszek i orzeszek Opublikowano 20 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2009 Nie! Nie kończyć! Uwierzyć! Życzymy nadziei! Serdecznie pozdrawiamy :):)
Waldemar Talar Opublikowano 20 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wiersz zmusza do refleksji - ciekawie napisany . Zatrzymuje czytelnika na dłużej - nie na chwilę. pozd.
pannaK Opublikowano 20 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję Oxy. Oczywiście wiary w happy end nigdy za wiele. W tej chwili najważniejsze dla mnie jest to, że wiersz Ci się podobał. I to jest ten happy end! Pozdrawiam
pannaK Opublikowano 20 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Okruszku i Orzeszku... Jeśli dwie osoby mówią to samo jednocześnie, nie mogę zwątpić! Dziękuję ciepło za pozytywny komentarz.
pannaK Opublikowano 20 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wiersz zmusza do refleksji - ciekawie napisany . Zatrzymuje czytelnika na dłużej - nie na chwilę. pozd. A we mnie stale wątpliwości, czy to moje pisanie ma jakiś sens... Tym bardziej dziękuję za komentarz, który dodaje mi trochę nadziei, że może nie jest tak źle? Dziękuję serdecznie.
Sfinks13 Opublikowano 20 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2009 ciekawy wiersz, gdyż wprowadza zmysły do myślenia serdecznie 13
pannaK Opublikowano 20 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję za te myślące zmysły :) Również pozdrawiam serdecznie.
Sylwester_Lasota Opublikowano 25 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2009 Moim zdaniem coś jest w tym wierszu, ale i czegoś mu brakuje. Pozdrawiam.
pannaK Opublikowano 26 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Na pewno... brakuje odpowiedzi. Jest początek, a koniec gdzieś pod znakiem zapytania. Ale tak miało być Sylwestrze. Dziękuję, że zatrzymałeś się przy tym wierszu, mimo, że taki nieczytelny. Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi