Bernadetta1 Opublikowano 18 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2009 nazwałam cię rozzłoszczonym policzkiem drugą połową grymasu kiedy słowa zamiast uśmiechem malują twarz wykrzywieniem jedną zmarszką za dużo (mimiczna a jednak świadczy o czymś co odeszło wraz z pierwiosnkiem) fałszywym gestem ironią drżącego ciała kiedy myśli wyprzedzają taktowność o ćwierćwiecze a byłeś przecież śladem bosych stóp profilem szukających się dłoni gdy rozdmuchujemy pretensje w cztery strony świata
aluna Opublikowano 18 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2009 Beatko...świetnie ....ot i to ...co mogę...wyrazić...! Buziaczki!
Bernadetta1 Opublikowano 19 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. podziekowania aluno serdecznosci:):)Beata
Franka Zet Opublikowano 19 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2009 Beata, bez uwag, bardzo dobry, z nowego zasobu słów. Tylko z pierwiosnka wyrzuciłabym "świeżość", skróci nawias, a kwiatek swoją nazwą mówi wszystko. Pozdrawiam :)
Bernadetta1 Opublikowano 19 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzieki Fran:) no tak sie zastanawiałam , czy nie przesłodziłam pierwiosnka- Ty mnie przekonałas, usuwam:) usciski:)
adolf Opublikowano 19 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2009 nazwałam cię rozzłoszczonym policzkiem ty chyba chcesz nas zasłitaśnić :))) ładnym, ciepło się czyta. jest płynnie :))) dużó ąłdnych momentów: kiedy myśli wyprzedzają taktowność o ćwierćwiecze profilem szukających się dłoni gdy rozdmuchujemy pretensje w cztery strony świata puenta tęz pogodna i przykuwająca :)) pozdr.
Bernadetta1 Opublikowano 19 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Adolf:)co to jest to ,,zasłitasić''??:):) dzieki, ze wpadles Adlfik:) pozdr.
adolf Opublikowano 19 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Adolf:)co to jest to ,,zasłitasić''??:):) dzieki, ze wpadles Adlfik:) pozdr. jak to nie wiesz co to zasłitaśnić :>>> ? jak coś jest słodkie, to sie teraz mówi, że jest sweet-aśne, a w spolszczonej wersji słitaśne :>>>
teresa943 Opublikowano 19 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2009 nie znalazłam pretekstu do marudzenia...świetne i już! pozdrówki Beatko :)))))
Pablo_Pikaso Opublikowano 19 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bernadetto kolejny Twój perfekcyjnie wyprofilowany tylko ta bliskość "uśmiechem wykrzywieniem" tak trochę... szacuneczek
Judyt Opublikowano 19 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2009 a byłeś sładem bosych stóp - ujmuje ta prawda, każdy z nas ma bose, sam tytuł b. wymowny, może aby się przyjrzeć, J. tyle o ile pod(...) i serdecznie
Bernadetta1 Opublikowano 19 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Adolf:)co to jest to ,,zasłitasić''??:):) dzieki, ze wpadles Adlfik:) pozdr. jak to nie wiesz co to zasłitaśnić :>>> ? jak coś jest słodkie, to sie teraz mówi, że jest sweet-aśne, a w spolszczonej wersji słitaśne :>>> a to juz teraz wiem:)
Bernadetta1 Opublikowano 19 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ty mozesz pomarudzic Krysiu;) pozdrowki serdeczne:)
Bernadetta1 Opublikowano 19 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzieki:)pozdrawiam:)
Bernadetta1 Opublikowano 19 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bernadetto kolejny Twój perfekcyjnie wyprofilowany tylko ta bliskość "uśmiechem wykrzywieniem" tak trochę... szacuneczek dzieki moj czytelniku;)...na specjalne zyczenie pomysle nad ta bliskoscia;):):)pozdr.
Bernadetta1 Opublikowano 19 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. miło Judytko:) pozdrawiam:)
zak stanisława Opublikowano 20 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. i cóż, kolejny piękny, tylko pozazdrościć Co weny ale wiem, że to talent, :))) cmoookeS, Beatko
Bernadetta1 Opublikowano 20 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. i cóż, kolejny piękny, tylko pozazdrościć Co weny ale wiem, że to talent, :))) cmoookeS, Beatko Stasiu:) dzieki serdeczne:)cmoook:)
Rekomendowane odpowiedzi