Wiechu J. K. Opublikowano 18 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2009 jestem szumem drzew liściem spadającym głębią oceanów płycizną kałuż lotem orła skrzydlatym krętym korytarzem krecim jestem myślą poranną wieczornym zadumaniem porą roku odmienną dniem i nocą na przemian chłodem uczuć oziębłych ciepłem dziecięcego śmiechu jestem wszystkim tym i nicością odległą prozą szarego dnia nocnych poezji kwitnieniem brzydotą larwy barwnego motyla pięknem jestem więc zapisuję tworzę myśli urojenie umysłu głośne skojarzenia serca kwilenie serdeczne więc jestem teraz tutaj chcę być tam na zawsze
Alicja_Wysocka Opublikowano 18 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2009 Wszystkie skojarzenia są z natury oprócz płycizny brodzika. Toteż "brodzik" nijak mi nie pasuje. Idę pod prysznic :)
Wiechu J. K. Opublikowano 19 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A więc niech będzie "kałuż" tak z natury naturalnie :) pozdrawiam
Waldemar Talar Opublikowano 19 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2009 Płynnie i przyjemnie od początku do samego zakończenia. No i przenosi jakby do innej krainy - takiej bardzo baśniowej . Waldkowi przypadł Wiesławie . pozd.
Judyt Opublikowano 19 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2009 fajnie z intrygującą puentą, ciekawe gdzie jest to ' tu i tam'(:J.
Wiechu J. K. Opublikowano 19 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Taka naturalna :)
Wiechu J. K. Opublikowano 19 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Cieszę się Waldku, że przypadł ci ten wierszyk. I to skojarzenie z atmosferą baśniową jest fajne :) pozdrawiam
pannaK Opublikowano 19 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2009 Od "szumu drzew" aż do "tam" przenosiłam się bardzo płynnie. Ciekawy, naturalny, z nutką refleksji, takie właśnie lubię.
Wiechu J. K. Opublikowano 19 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. niedaleko raju utraconego :-)))
Wiechu J. K. Opublikowano 19 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Miło mi PannoK :))) pozdrawiam
Oxyvia Opublikowano 19 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2009 Ładny wiersz. Od dawna coś podobnego "za mną chodzi", ale nie zdążyło się skrystalizować - wyprzedziłeś mnie. No cóż, gratuluję, Panie Konkurencjo. ;-)))
Wiechu J. K. Opublikowano 20 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam Oxyvio :) Pan Konkurencja, ale przyjazny, taki duszek poetycki, no wiesz ;) Pozdrawiam
zak stanisława Opublikowano 20 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jestem a chcę być tam właśnie tam gdzie nas nie ma, bo TAM zawsze jest lepiej czyściej, bezpieczniej, myslę, ż ekażdy z nas marzy o tym TAM :) cmoook QWiechu :)
Oxyvia Opublikowano 20 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ależ pewnie, ja nie piszę tego z pretensjom żadnom, brońboziu! Ja takoż jestem przyjazny duszek poetycki. :-)
Sfinks13 Opublikowano 20 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2009 jestem bo jestem bardzo ładny wiersz serdecznie 13
Wiechu J. K. Opublikowano 20 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ależ pewnie, ja nie piszę tego z pretensjom żadnom, brońboziu! Ja takoż jestem przyjazny duszek poetycki. :-) Wiem, wiem i się uśmiecham :-)
Wiechu J. K. Opublikowano 20 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki serdeczne :) pozdrawiam
Wiechu J. K. Opublikowano 20 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jestem a chcę być tam właśnie tam gdzie nas nie ma, bo TAM zawsze jest lepiej czyściej, bezpieczniej, myslę, ż ekażdy z nas marzy o tym TAM :) cmoook QWiechu :) cmook wzajemny dla ciebie Stanisławo :) TAM będzie lepiej!
Rekomendowane odpowiedzi