Waldemar Talar Opublikowano 17 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2009 to proste - tym korytarzem do końca potem w prawo do pierwszych drzwi po lewej za drzwiami chyba drugimi windą na trzecie piętro po wyjściu schodami po lewej stronie na sam dół i znowu po lewej będzie pokój bez drzwi gdzie na trzecim jeżeli dobrze pamiętam regale na czwartej półce od dołu po prawej jej stronie za drugi rzędem książek leżą dwa pęki kluczy a w nich ten którymi otworzysz kolejne tej hecy drzwi
zak stanisława Opublikowano 17 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hehe, to podobne do tłumaczenia mojego męża :P wszyscy mężczyzni tak mają ? hihihi cmoook Talarku
Marlett Opublikowano 17 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2009 Talarku Dobry pomysł na wiersz. Zaciekawiasz manewrujesz zakręcasz czytelnika. Heca z życia wzięta:) Serdeczności. Dobrej nocy:)
Bernadetta1 Opublikowano 17 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2009 Waldku mnie sie widzi bardzo:) taki meski punkt widzenia;) faceci tak maja, zawiklana ta droga :):)pozdr.
teresa943 Opublikowano 18 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2009 istny labirynt...i jak tu zrozumieć, co mężczyzna ma na myśli, gdy tak klucząc szuka "kluczy"? rzeczywiście z życia wzięte... Hehehe, fajnie zakręciłeś! Serdecznie pozdrawiam Waldku :) Krystyna
Waldemar Talar Opublikowano 18 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hehe, to podobne do tłumaczenia mojego męża :P wszyscy mężczyzni tak mają ? hihihi cmoook Talarku Dzięki za przeczytanie i cmoka Stanisławo . pozd.
Waldemar Talar Opublikowano 18 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. I oto chodziło by troszkę się pośmiać z prawdy często zakręconej we wszystkie strony . Dzięki za wgląd i kom. udanego dnia życzę
Waldemar Talar Opublikowano 18 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Masz rację Bernadko - przeważnie my faceci myślimy że to proste - w lewo w prawo potem znów i już po bólu . A to istny labirynt . Dzięki za to iż się widzi . pozd.
Waldemar Talar Opublikowano 18 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki Krystyno za wgląd i za - fajnie - A co on myśli tego nikt nie wie - tylko on . pozd.
aluna Opublikowano 18 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2009 A ja Waldku myślę ,że to wcale nie heca....labirynt życia! Bardzo ...daje do myślenia..! Pozdrawiam! Ania
Waldemar Talar Opublikowano 19 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Cieszę się że sprowokował . Myślę że warto nad ni popracować a nie będzie źle . Dzięki za odwiedziny i kom. Spokojnej nocy życzę
Waldemar Talar Opublikowano 19 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Miło że się spodobał Sfinksie. Dzięki za odwiedziny . pozd.
Rekomendowane odpowiedzi