Dominik Pisarski Opublikowano 17 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2009 Pomiędzy ścianą a ścianą, Pomiędzy za a przed, Pośród ciemności, Z krzykiem na ustach Poszukiwałem cię… Pytanie: „dlaczego my?” W pełni uzasadnione. Nie ma nas, tylko ja i ty - Chociaż we dwoje Tkwimy w kole tym… I nie mam żadnej nici, Odwagi, pewności, Nadziei i głosu. Mam tylko odrobinę siebie I więcej własnego losu… Tak jest, bo tak być miało. Ja jestem tutaj, ty tam. Dzieli nas ciemność, Dzieli nas cisza I armia lodowatych ścian.
Dominik Pisarski Opublikowano 17 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2009 Rozumiem, że przerażający styl. Ciekawym dlaczego...
Michał_Zawadowski Opublikowano 17 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2009 może kolega spróbuje to przeczytać głośno i posluchać sam siebie ja ogólnie byłem rozbawiony :-)
Dominik Pisarski Opublikowano 17 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2009 No rzeczywiście...ubaw po pachy ;]
Pancolek Opublikowano 17 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2009 Początki wierszowania, potworek. Lipa tandetno-wtórno-mdląca
emil_grabicz Opublikowano 18 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2009 Dominiku, nie bardzo to wyszło... tak piszę, ale myślę, że w ogóle nie wyszło. Są tam jakieś uczucia, ale to za mało. Wyrwij to z serca, a nie, żeby się komuś podobało. Wyrżnij piąchą w stół, ale tak, żeby zabolało i spróbuj poukładać te słowa inaczej. Pozdrawiam :)
Dominik Pisarski Opublikowano 19 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję Emilu. No cóż...prawdę mówiąc ten wiersz znalazł się tu przez przypadek, ale skoro już go dodano, to chciałem zobaczyć rezultaty...no i zobaczyłem. Dziękuję za pierwszą rzeczową ocenę. Dopiero zaczynam przygodę z pisaniem, nie skończyłem nawet pierwszej klasy ogólniaka. Nie usprawiedliwiam się, po prostu nie od razu każdy jest mistrzem od razu. Nie będę płakał jak mnie przeniesiecie na "P"... znacie się lepiej -zróbcie to. Ale niektórym doradzam mniej złośliwości, a więcej rzeczowości (do niektórych Komentatorów). Pozdrawiam cieplutko :)
gerontion Opublikowano 20 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2009 Pytanie: „dlaczego my?” W pełni uzasadnione. Nie ma nas, tylko ja i ty - Chociaż we dwoje Tkwimy w kole tym… Wać Pan nie czuje, że rymuje :)
Rekomendowane odpowiedzi