Pancolek Opublikowano 17 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. czy ja wiem. Spoko ta Norwegia
adolf Opublikowano 17 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. czy ja wiem. Spoko ta Norwegia ja pierwszy mówiłem wysłać Rubika na Eurowizję, wygrałby z palcem w dupie a Europa utonęłaby w klaskaniu ;/ :P Nie wiem. Mam wrażenie, że Urowizja nei spełnai swojej roli, że to nei o takie piosenki chodzi :( Może i jest dobre, ale isętego słuchac nie da :( Z drugiej storny po tym jak rok temu wygrała rosja któa otwarcie przyznaął się że pomagął jej timbaladn to już nic mnei nei zdziwi ;P
mały_dzielny_toster Opublikowano 17 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Piłeś - nie pisz ;)
lubię latawce Opublikowano 17 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2009 ej, dajcie spokój panowie, miło było popatrzeć... na tę Norwegię ^^
lubię latawce Opublikowano 17 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Norwegia ponoć ładna jest. aha ;) i słodko się uśmiecha.
Zuźka Opublikowano 17 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2009 Mnie tam najbardziej dobija fakt, że Eurowizja została stworzona w zamyśle po to, żeby śpiewano w różnych językach, różne kultury i takietam. I weź mi pokaż kogoś, kto nie śpiewa po angielsku.
Pancolek Opublikowano 17 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2009 Panowie przesadzają. Bo to wszystko musi być ambitne? Jest kolorowo, atrakcyjnie dla oka, czasami dla ucha i o to chodzi ;) A Norwegia bardzo mi się podobała na tle innych piosenek; dla niektórych to był słodki utworek, powiedzmy: pocieszny, a dla innych mdłe do granic wytrzymałości nic. Tyle że ci drudzy nie musieli wczoraj włączać telewizora, skoro wszyscy wiedzą, czego po Eurowizji można się spodziewać, czyż nie?
Gość Opublikowano 17 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Poważnie?
Pancolek Opublikowano 17 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Poważnie? To argument w dyskusji?
Gość Opublikowano 17 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Poważnie? To argument w dyskusji? Jasne, właśnie w ten sposób chciałem Cię przytłoczyć. Nie, to jest pytanie, a brzmi (dookreśle je jednak): Poważnie tak sądzisz?
Marlett Opublikowano 17 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Podzielam Twoje zdanie.
Pancolek Opublikowano 17 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To argument w dyskusji? Jasne, właśnie w ten sposób chciałem Cię przytłoczyć. Nie, to jest pytanie, a brzmi (dookreśle je jednak): Poważnie tak sądzisz? Oczywiście, że tak sądzę. Raz w roku mogę chcieć usiąść przy piwku i się zrelaksować np. przy takiej bajkowo-słodkiej piosence z Norwegii
Messalin_Nagietka Opublikowano 17 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2009 tam się liczy kasa a nie jakaś wieś nie liczą się czyjeś wąty a mafia MN
Gość Opublikowano 17 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wie Pan co Panie Mesalinanie, jak pan zapoda jakąś myśl, to rozkmina gwarantowana. Pozdro
Messalin_Nagietka Opublikowano 17 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wie Pan co Panie Mesalinanie, jak pan zapoda jakąś myśl, to rozkmina gwarantowana. Pozdro hehehehehe
Gość Opublikowano 17 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wie Pan co Panie Mesalinanie, jak pan zapoda jakąś myśl, to rozkmina gwarantowana. Pozdro hehehehehe Co się Pan śmiejesz, ja poważnie mówię. Zawsze sobie siadam nad tymi Pańskimi komentarzami, jestem pełen szczerych chęci aby cokolwiek z nich wywnioskować - bo, dziwnym nie jest, zawsze mam wrażenie, że to musi być mądre, albo chociaż sprytne - i nie mogę tego zagmatwanego węzła słownego rozsupłać. I zawszę żałuję. Poważnie!
styks Opublikowano 17 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2009 ależ.... Norwegia piękna jest! fiordy są cudne!!!
Michał_Zawadowski Opublikowano 17 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a kto to w ogóle ogląda? nie oglądajcie i nie narzekajcie. osobiście gdyby nie ten wątek nie miałbym pojęcie że był konkurs eurogówna i jest mi z tym w pełni dobrze.
Rekomendowane odpowiedzi