Michał_Kućmierz Opublikowano 15 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2009 młoda wiosna w mieście bez czarnych teczek włosy drzew nieśmiało strzepują pierwszy miot owadów park - replika plant pełen ptactwa światła pije zieleń do upadłego anioła na śniegu orła w koronie
emil_grabicz Opublikowano 16 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2009 Ująłeś mnie tym miastem bez czarnych teczek... "Oddycha miasto ciemne..." Przeczytałem i spodobało mi się. Pozdrowienia :)
Michał_Kućmierz Opublikowano 17 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. aha
Michał_Kućmierz Opublikowano 17 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki wielkie za czytanie ze zrozumieniem :) Pozdrowienia M.
bad trip Opublikowano 17 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. "drzewa strzepują pierwszy miot owadów" tylko tyle, reszta jest nie do przyjęcia ze względu na odtwórczość, brak polotu i fantazji w operowaniu odwiecznymi rekwizytami. pzdr.
Rekomendowane odpowiedzi