AnkaJ Opublikowano 15 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2009 Przychodzą nocą I układają się jak chcą Tworzą splątaną Rzeczywistość – nierzeczywistość? Przychodzą nocą I wywołują strach Przed powrotem, przed byciem? Przychodzą nocą I błyszczą jak gwiazdy Choć zaciśnięte powieki Ślepe - nie chcą widzieć Przychodzą nocą I układają się w… Moje życie z nim, a ja… Nie mogę zrozumieć nic Ja analfabetka! Przychodzą nocą Do mnie te litery … Ale po co???
Mirosław_Dębogórski Opublikowano 16 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2009 Przewrotnie i ciekawie do końca. Podobamisię. Pozdrawiam.
Grażyna_Kudła Opublikowano 16 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. te noce... bezsenne ranki niedospane ale za to jakie płodne masz rację Anko - podobnie bo jakże by inaczej pozdrawiam serdecznie
bazyl_prost Opublikowano 16 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2009 dobrze że to tylko litery, już myślałem , że potop albo liza żabek
AnkaJ Opublikowano 17 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki za czytanie. Pozdrawiam :) AnkaJ
AnkaJ Opublikowano 17 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2009 te noce... bezsenne ranki niedospane ale za to jakie płodne masz rację Anko - podobnie bo jakże by inaczej pozdrawiam serdecznie -------------------------------------------------------------------------------- Dnia: Wczoraj 11:34:19, napisał(a): Grażyna Kudła Pozdrawiam również :) AnkaJ
AnkaJ Opublikowano 17 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ano... tylko literki :) Pozdrawiam AnkaJ
Rekomendowane odpowiedzi