Marcin_Erlin Opublikowano 13 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2009 www.tvn24.pl/-1,1600090,0,1,seksowne-bibliotekarki-kusza-do-ksiazek,wiadomosc.html
Pancolek Opublikowano 13 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2009 Ja często miewam fantazje z bibliotekarkami. Takimi jak ta blondyneczka na filmiku :]
Michał_Zawadowski Opublikowano 13 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2009 tak, blondi była ok :-)) niech inne miasta podążą śladem szczecina!
Pancolek Opublikowano 13 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jak podążą, obiecuję uroczyście, że zacznę czytać!
Gość Opublikowano 14 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2009 Łoo, a ja zawsze chciałem zostać bibliotekarzem i robię wszystko żeby tak się stało! Jestem już u kresu swojej cierpiętniczej tułaczki, a tu na zwieńczenie informację dostaję, że w porcie czeka mnie rozkosz na wielu frontach ;D Hahaha
Zuźka Opublikowano 14 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2009 Przypomniało mi się, że jak miałam jakieś jedenaście lat i powiedziałam w domu, że chcę zostać bibliotekarką, to mnie wyśmiali i powiedzieli, że to dla starych, zgrzybiałych panien ;))
Marcin_Erlin Opublikowano 15 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zuziu, teraz Ty ich wyśmiej!
Marcin_Erlin Opublikowano 15 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Czeka, czeka. Nie poddawaj się człowieku......
Marcin_Erlin Opublikowano 15 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jak podążą, obiecuję uroczyście, że zacznę czytać! Właśnie zacząłem, mamy taką bibliotekarkę, że ścisk panuje okrutny.......
Rekomendowane odpowiedzi