Agata_Lebek Opublikowano 14 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nieumęczona Fran, stokrotne dzięki za ponowne odwiedziny :))
Agata_Lebek Opublikowano 14 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie zboczona tylko dzieciak ;P
Agata_Lebek Opublikowano 14 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Mam mini wylew!!! Zajarzyłam. Dong. Cały Martuś :D
Krzysztof_Kurc Opublikowano 14 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2009 Czasem dobrze jest odczekać chwil kilka.(znów inwersja egh....) Dla mnie od "teraz" się zaczyna. Może prostak jestem, ale trudno. Pozdrawiam Krzysiek
Agata_Lebek Opublikowano 15 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dla mnie też zaczyna się od teraz - to nie prostactwo, to prostota :) A inwersja czasem też być musi ;) Dziękuję. Pozdrawiam.
mały_dzielny_toster Opublikowano 15 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie zboczona tylko dzieciak ;P
Pancolek Opublikowano 15 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2009 *tam nas być nie może *jest smalec małosolne tak łatwo się kochać Niech mnie cholera jak to jest po polsku ;)
Agata_Lebek Opublikowano 16 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Chyba nie unikniesz cholery ;)
zak stanisława Opublikowano 18 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. małosolne z kamionki są najlepsze i najlepsza jest prosta miłość, super Agato!
janusz_pyzinski Opublikowano 18 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2009 i najpiękniejsze wspomnieniami wróciło i jest pięknie same serdeczności
Rekomendowane odpowiedzi