Mr._Żubr Opublikowano 13 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2009 myślę cytatami strzępy osobowości bolą a tytoniowa armada jest klęską jesteś elektryzująca a ja zbudowany z nitrogliceryny
mały_dzielny_toster Opublikowano 13 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2009 Moge zakląć? Kurma wać! ;D Tak mi się tym wierszem wstrzeliłeś w ostatnie wydarzenia mojego wiersza, że normalnie ja piertolę ;D Aż podskoczyłam na krześle. Czy Ty mnie śledzisz? Albo masz na imię Przemek? :P Ojnoooo ;D
Mr._Żubr Opublikowano 13 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2009 Wojtek się kłania. A co do Twojego wiersza, o którym wspominasz, to z przykrością muszę przyznać, że ostatnio coraz mniej na orgu czytam*. Więc to też nie to. Dzięki i pozdrawiam. ______ */ale się staram;]
mały_dzielny_toster Opublikowano 13 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2009 Ale ja jestem posrana, ^^ Miałam napisać ostatnie wydarzenia mojego życia, kurde, nie wiersza ... Sorry ;P
Mr._Żubr Opublikowano 13 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2009 Poezja jest życiem, życie jest poezją :D
Katarzyna Leoniewska Opublikowano 13 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2009 Powiedzmy ;) A wiersz krótki, acz dosadny.
Marcin Gałkowski Opublikowano 13 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2009 nie podobają mi się strzępy osobowości. są jakieś takie... sztuczne, trochę oklepane mam wrażenie. wywaliłbym ten drugi wers w ogóle. ale jako całość bardzo bardzo, mimo, że króciuśkie. pozdro bro=)
Bernadetta1 Opublikowano 14 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dla mnie tak posrodku:plus/minus.Gdyby go rozinac...kto wie?pozdr.
f.isia Opublikowano 14 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ona równie dobrze może być wstrząsająca a on.... hihi.... wstrząśnięty (ale uchowaj Boziu, absolutnie nie zmieszany) ;)
Mr._Żubr Opublikowano 15 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki.
Mr._Żubr Opublikowano 15 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Takie wyszło. Pozdrawiam.
Mr._Żubr Opublikowano 15 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Miałem wiele wersji tego wersu. Dzięki, pozdro;]
Mr._Żubr Opublikowano 15 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dla mnie tak posrodku:plus/minus.Gdyby go rozinac...kto wie?pozdr. Tu nie będzie rozwijania. Pozdro:)
Mr._Żubr Opublikowano 15 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ona równie dobrze może być wstrząsająca a on.... hihi.... wstrząśnięty (ale uchowaj Boziu, absolutnie nie zmieszany) ;) Absolutnie.
Mr._Żubr Opublikowano 15 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. BUM !;) :D
Rekomendowane odpowiedzi