H.Lecter Opublikowano 12 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2009 wiem tak być musi zło i dobro za historyczną potrzebą pod oknami w te i nazad miłości mdłości manifesty gesty mali ludzie duże litery uśmiech z portretu Leonarda i kopniak w brzuch systemy rocznice karnawał igrzyska i chleb gałązka jabłoni i seks wirtualny koniec wieku koniec wódki tłok w niebie na ziemi i pod ziemią tylko do cholery dlaczego nikt nie uważa potrąca mnie i herbata zalewa mi wiersz
Magda_Tara Opublikowano 12 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2009 wyjeżdżam na chwilę i TAKI wiersz na "do widzenia" jeśli TAKI, to zabieram :)) i ten koniec herbaciany bardzo :)
aluna Opublikowano 12 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2009 Skąd ty bierzesz Lekterze ...prześwietne pomysły... na poetycki współczesny świat ...?! Świetnie ...po prostu!!! Serdecznie!
Fagot Opublikowano 12 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2009 Zawsze tak było jest i będzie: chleba i igrzysk – im bardziej prymitywnych tym lepiej, Gorzki ale dobry to wiersz, przede wszystkim bardzo prawdziwy. Pozdrawiam
f.isia Opublikowano 12 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. mamy początek wieku - aczkolwiek więc może i wódka się zacznie - niebawem (?) ;)
mały_dzielny_toster Opublikowano 12 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2009 Lajs is brutal ;) Moja córa ma taki kubek ze słomką, co się z niego nie leje, polecam ;) Wiersz cudny :)
Bernadetta1 Opublikowano 12 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2009 fajny wiersz...zastanawiam sie tylko, czy to ,,do cholery" cos wzmacnia;)pozdrawiam
Krzysztof_Kurc Opublikowano 12 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2009 Co tu gadać... Pozdrawiam KKK
Agata_Lebek Opublikowano 12 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2009 Dla mnie to najmocniejsze: tłok w niebie na ziemi i pod ziemią Wrócę...
Bernadetta1 Opublikowano 12 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
H.Lecter Opublikowano 12 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak, koniec poplamiony herbatą... ; ) Dzięki, Magdo. : )
H.Lecter Opublikowano 12 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Z lenistwa...Pomysły na wiersze, to moje nienapisane powieści... ; )) Dzięki, aluno. : )
H.Lecter Opublikowano 12 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki, Fagocie, za dobre słowo... : )
H.Lecter Opublikowano 12 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. mamy początek wieku - aczkolwiek więc może i wódka się zacznie - niebawem (?) ;) Z końcem wódki, rzeczywiście przesadziłem... ; ) Dzięki. : )
H.Lecter Opublikowano 12 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jak herbaty nie wyleją, to słomkę połamią... ; ) Dzięki, tosterze. : )
H.Lecter Opublikowano 12 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Do cholery - nie wzmacnia, tylko osłabia... ; ) Dzięki, B. : )
H.Lecter Opublikowano 12 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nooo... ; ) Dzięki, amerrozzo. : )
H.Lecter Opublikowano 12 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Można pomilczeć... ; ) Dzięki, Krzysztofie. : )
aluna Opublikowano 12 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Z lenistwa...Pomysły na wiersze, to moje nienapisane powieści... ; )) Dzięki, aluno. : ) Z powieści nie wątpię...a lenistwo Ci ...służy...! Pozdrawiam Autora pięknych wierszy!
Rekomendowane odpowiedzi