Azrael Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 ponad oceanem róż całun duszy mej powiewa rozdarty na strzępy bolesnym uwielbieniem cierni
Messalin_Nagietka Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ponad oceanem róż całun duszy mej powiewa rozdarty na strzępy bolesnym uwielbieniem cierni omdlewa tak bym to uskutecznił - jeśli wolno MN
teraa Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 beznadziejny rym... "rozdarty na strzępy" - moznaby na tym wtórności uczyć Tera
Messalin_Nagietka Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. czyżby "masło maślane" tak? MN
teraa Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 nie chodzi mi o masło maślane...
Messalin_Nagietka Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to o co? może o "zieloną trawę" lub "zimny lód"? MN
Azrael Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 nie wiedziec czemu Tera ( a może wiedząc, heh ) czytajac Twoje komentarze nasówa mi sie pewna scena ze Stowarzyszenia Umarłych Poetów... dedykuje ja Tobie...
natalia Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 tytuł omawia cały "wiersz", czyli te cztery wersy. nawet nie zdążyłam się wczuć i już koniec i to bez emocji, hmm może następnym razem. Serdecznie pozdrawiam Natalia
teraa Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 dzieki za dedyakcje... to naprawde urocze.. Tera
Messalin_Nagietka Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wtórność jest umownością - zdwojoną precyzją - może autor by coś o tym powiedział MN
Messalin_Nagietka Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wiersza autor oczywiście - bo jego te wydumane "na strzępy rozdarte" MN
Rekomendowane odpowiedzi