Tadeusz_Hutkowski Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Przebijam się przez ten tłum zachwyconych i chcę powiedzieć , że mnie też się podoba... Pozdrawiam Tadeusz
Oggy bez karaluchów Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Mi też się nie podoba. Czytałem kilka razy i nie moge znaleść tam czegoś oryginalnego co by mnie powaliło. Dla mnie jest to wydumana wariacja na temat klepsydry. Szkoda czasu, tyle jest poważnych i ważnych tematów. Może to zabrzmi kolokwialnie, ale stawiam pałe!;) [sub]Tekst był edytowany przez oggy bez karaluchów dnia 09-08-2004 11:58.[/sub]
Michał Kowalski Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 tak tak tak ( 3xtak:) ) kowalski kowalski kowalski
Aleksandra Anna Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Podoba mi się całość - nic dodać, nic ująć. Wiersz interesujący i nastrojowy. Pozdrawiam.
teraa Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. widze ze buntownik sie znalazł po tym komentarzu, nie nalezy miec zadnego szacunku dla Twojego zdania, bo skoro stawiasz za ten wiersz 'pałe' nie ma co sie przejmować Twoimi opiniami... Tera
Oggy bez karaluchów Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Widze, że ktoś ma tu monopol na jedyny słuszny pogląd? aby tak dalej [sub]Tekst był edytowany przez oggy bez karaluchów dnia 09-08-2004 18:53.[/sub]
Tomasz_Tylczyński Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Moja nauczycielka mówiła, że lubi jak ktos ma własne zdanie, ale szybko zorientowaliśmy się, że owszem zadanie może być własne, byle tylko takie samo jak belferki, tu widac to samo. Nie będę się zachwycał tylko dlatego, ze inni to robią. A ten wiersz jest po prostu przesterowany, przemanierowany, moze miał taki być ale akurat do mnie to nie przemawia. Przykro, że musze to pisać bo wiem, że ocenianie ocen a nie wierszy, jest wbrew zwyczajowi. A takie jak twoje wręcz niegrzeczne. Pozdrawiam
teraa Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 ja tu oceniam postawe Oggiego który za ten wiersz stawia 'pałe' dla mnie to o czymś świadczy... każdy może krytykować wiersz i moze sie nie podobać... ale jesli ten wiersz dla Ciebie jest niedostateczny to chyba nie musze szanować Twoich opini... to ignorancja zwykła... oyeyowe podejscie Tera
Kolekcjoner rozczarowań Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Prawdziwa cnota [i sztuka] krytyk sie nie boi. A Pan Tera może zjamie sie doskonaleniem własnego stylu zamiast robić za papugę autorki tego przeciętnego co najwyżej tekstu?
teraa Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zajmować będe sie tym na co będe miała ochote a Pani zlepperyzowane uwagi nie ruszą mnie po tym jak poznałam Pani styl... prosze sie zastanowic nad wypisywanymi przez Panią radami to tak jakby dziecko ojca uczyło dzieci robić - i nie chodzi tu o saouwielbienie tylko o akcje typu "ślepy kulawego prowadzi" Tera
Luthien_Alcarin Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 przepiekny!...stworzyłąs specyficzna aure, prawie namacalna. Naparwde mnie zaintrygował Pozdrawiam Agata
Gość Milena Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 - o klepsydrze - nazbyt wąska w talii w biodrach zbyt obszerna płaska w klacie jak zamek z piasku
Daphne Windsor Opublikowano 29 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2004 "to jest dział na poezję nie na wprawki i próby ten wiersz tu nie pasuje jest bardzo przeciętny proszę uważnie czytać, co się gdzie wkleja pozdrawiam "
Ona_Kot Opublikowano 29 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Września 2004 widzi Pani nie ja wkleiłam ten wiersz do działu dla zaawansowanych to była decyzja moderatorów a odgryzanie się na krytyku (w dodatku w żałosny sposób) dowodzi poziomu Pani kultury proszę wyjaśnić na czym polega przeciętność tego tekstu Pani zdaniem pozdrawiam
Amy Granger Opublikowano 30 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 Ogolnie nie przepadam za wierszami o takiej tematyce jednakze uwazam ze ten jest potocznie sie wyrazajac: calkiem, calkiem. Jednak czytajac twoje krytyki to hm... uwazam ze dla oob dopiero startujacych jest za ostra, sprobuj ich zrozumiec, a oni beda sie starac rozumiec Ciebie. Do zobaczenia.
Stefan_Rewiński Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 Fajne to Twoje piaskowanie albo piaszczenie.
Rekomendowane odpowiedzi