vice Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 wspinam sie. plamiście w zależności od miejsca pobytu. czuć siłę skupienia rozwydrzoną na krawędziach od wewnętrznej strony zdań. pamiętam godzinę, judasz i wesołe miny. wymiana spojrzeń - niekoniecznie śladowych; dotyk i przyspieszony puls. trzy godziny później, późno, droga oraz pewne siebie lampy. zgasną stawy zdają sie na własną kanciastość. owalnie i z powrotem myślami w żyłach. pływam krytą żabką rozmachując prądy i kradnę brzegom bezpieczne rysy. od wewnątrz oczy są po prostu brudne.
Messalin_Nagietka Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 coś z tym plamistym początkiem nie tak - ale potem - hohohohohoho - plus(i)o plus(i)owe MN
Roman Bezet Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Witam, poczatek chyba rzeczywiście "za wąski" we frazie (i wyobraźni?). "czuć siłę skupienia" - ta bezosobowość odpycha. No i "wspinam siĘ" :) Dalej czyta się. pzdr. bezet
Dotyk Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Od wewnętrznej strony zdań jest bardzo dobrze. Do dziubnięcia chyba przodzik. :) Mirka
natalia Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 mnie jedynie zbyt często ostatnio przywoływane połączenie kwadtratury koła, czy też jak tutaj "kanciastości owalnie" się jakoś wybiło lekko negatywniej, reszta bardzo bardzo :) i świetne zakończenie Serdecznie pozdrawiam Natalia
vice Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 początek ? hm. moze: nie-wymuszona plamistość. wspinać się w zależności od jaskrawości miejsca pobytu; jeszcze czuć siłę skupienia i ostre krawędzie od wewnętrznej strony zdań.pamiętam godzinę, judasz i wesołe miny. wymiana spojrzeń - niekoniecznie śladowych; dotyk i przyspieszony puls. trzy godziny później, późno, droga oraz pewne siebie lampy. zgasną stawy zdają sie na własną kanciastość. owalnie i z powrotem myślami w żyłach. pływam krytą żabką rozmachując prądy i kradnę brzegom bezpieczne rysy. od wewnątrz oczy są po prostu brudne. początek chyba lepszy. ale tamten był urokliwy :)) dzieki za komentarze. pozdrawiam
Joanna_W. Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Ta plamistość przywodzi mi na myśl salamandrę. Jest cudna i beznadziejnie śmieszna z tą swoją grozą. Wszystko w tym wierszu pasuje mi do niej. To oznacza, że tekst jest ciekawy, czarno-pomarańczowy. A.
Arkadiusz Nieśmiertelny Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Początek rzeczywiście nie najlepszy, ale mnie najbardziej ujął środek. Ogólnie jestem na tak.
vice Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 dzieki za komentarze i zapraszam jeszcze :))
Rekomendowane odpowiedzi