Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• Bułka z masłem Tkwią całoroczne za piedestałem, na którym pączek z lukrem i różą, bochen pachnący nawet na wagę. W różowej szmince zachłannej majem. Ziarenkiem w ziarnach — ta, co zachwyca — pieguska fitness albo chorwacka, wszelako bułka — każda — zasadzką. Mariaż z rutyną na krajalnicach. I nie zapomnij, liczysz się sama. Jak znakomicie konserwowana. Szminka nie starta? Ach, wytrzymała…       Oni to lubią jeden chce porwać drugi chce trzymać latawce w rękach obu dziewczyna w nadmiarze słów nadmiarze myśli porównujemy się najpierw czyści                    
    • Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Nie prościej było po prostu napisać "swoimi słowami" zamiast mnie edukować  :) Pisanie w smartphonie ma pewne wady, chyba o tym wiesz?   ups...pewnie nie używasz   
    • Była manna na pustyni, na pustyni był też post, aby raczyć się świerszczami i poprawiać "duch swój" - los.   Pzdr. :-)
    • Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Trzeba było nie wyjeżdżać, lepsi by zostali. Albo: Nie myli się tylko ten, który nic nie robi.   Niemniej, dobrze, jeśli nikt nie zginął. PZdr. Źli elektrycy - ale to już było.. I nie wróci więcej... Choć w papierach coś przybyło... ;-)
    • Zapewne to, co się da lub można nazwać prosto, lepiej tak nazwać. Czasem jednak i ta nieszczęsna poezja też się do czego może przydać.

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Nim coś się stanie czy im?
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...