Ewa Maria Gomez Opublikowano 7 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2009 tylko tutaj można zapomnieć o europie siedzieć przy drodze i po prostu być mistykiem to miejsce nazywają Wschodem a przecież ma tysiące imion których nikt jeszcze nie zdołał spisać przegapiłem moment kiedy minęło trzydzieści lat od wyruszenia z anglii w ten las niekończący się las naprawdę dzikich kobiet i zwierząt bardziej żywych od oxford street * nie mam korzeni mam las
emil_grabicz Opublikowano 7 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2009 Dziwne, te orientalne asocjacje, te dzikie kobiety i zwierzęta... Chodzi o shopping, czy pobliski Glaucester Place Hotel? Nie bardzo mogę przedrzeć się przez mistyczny orient. Pozdrawiam :)
Fagot Opublikowano 10 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2009 Moim zdaniem ciekawe ujęcie tematu Pozdrawiam
Bernadetta1 Opublikowano 10 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2009 ja tez sie dołacze- dobry wiersz:)pozdr.
Franka Zet Opublikowano 10 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2009 Dobrze jest zapominieć o "europie". Świetny wiersz :)
Magda_Tara Opublikowano 10 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2009 zaintrygowana tytułem...zajrzałam :)) i było warto fantastyczny wiersz zabieram nie piszę, więc nie mogę plusować, ale się +owo deklaruję :))
Waldemar Talar Opublikowano 12 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2009 Nie dobry lecz bardzo dobry wiersz Ewo . I nic więcej nie powiem tylko dużego plusa dodam. pozd.
Toby Opublikowano 12 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2009 kiedyś w końcu dogonimy europę, ponoć za ok. 30 lat, wtedy treści tego wiersza się zdezaktualizują, póki co jesteśmy na czasie :) Pozdrawiam.
Nechbet Opublikowano 12 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2009 szczere gratulacje, znakomity wiersz, myślę, że dobry tekst nie potrzebuję wielu słów komentarza. zostawiam tu swoje wrażenia. pozdrawiam ciepło Marta
Rekomendowane odpowiedzi