M._Krzywak Opublikowano 6 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2009 dla Dariusza Sokołowskiego za: www.free.art.pl/akcent_pismo/pliki/nr1.09/spisnr1.09.html Tak trzymaj, Dariuszu. I przyjedź do Krakowa, rezerwuje miejsce dla czytających na 21 czerwca :)))
Wiechu J. K. Opublikowano 6 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2009 Pozdrawiam serdecznie i gratuluję Dariuszowi Sokołowskiemu :-) Wiechu
Magda_Tara Opublikowano 7 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2009 :D jedź Dariuszu do Krakowa !! gratuluję bardzo :))
Beenie M Opublikowano 7 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2009 Dołączam z gratulacjami i z bukietem polnych kwiatów :)))
Gość Opublikowano 7 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Panie Krzywak, w kalendarzu nawet nie ma miejsca na 21 miesięcy, a co dopiero na 21 czerwców. Natomiast 21 (dzień!) czerwcA to jeszcze mogę sobie wyobrazić...
Gość Opublikowano 7 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Panie Krzywak, w kalendarzu nawet nie ma miejsca na 21 miesięcy, a co dopiero na 21 czerwców. Natomiast 21 (dzień!) czerwcA to jeszcze mogę sobie wyobrazić... ha! bo to 21 czerwiec Krzywego :] młodziaczek taki :D No tak, młody jeszcze to można mu wybaczyć szkolne błędy ;))
M._Krzywak Opublikowano 7 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2009 No błędy się zdarzają :( Przepraszam.
Gość Opublikowano 7 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie no, Panie Michale, ale wie Pan że ironia to nie to samo co sarkazm ;)) Służymy sobie wzajemnie przecież i wszyscy się uczymy ;)) Peace!
Gość Opublikowano 7 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a powiedz żeś stary, to idę się zakopać w ogrodzie :D A jak ja powiem, to pójdziesz się utopić w mazurskim jeziorze? ;D
Gość Opublikowano 7 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A jak ja powiem, to pójdziesz się utopić w mazurskim jeziorze? ;D niet, bo mieszkam na Warmii :] Uhu, to daleko od Marur pewnie jest taka Warmia; może nawet tramwaje nie kursują i trzeba liczyć na samolot, a później przesiadka i jeszcze czekać na taksówke, i resztę pieszo; nieciekawie. To już lepiej zakopać się w ogrodzie, faktycznie, tym bardziej, że śmierć taka jakby bardziej ukwiecona ;))
Magda_Tara Opublikowano 7 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2009 ;D ;D a to forum "Gratulacje" się nazywa ???????? a tu o kwiatkach nagrobnych......brrrrr 8))
Wilcza Jagoda Opublikowano 7 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2009 GRATULUJE I MACHAM zielonym do gory W>J.
M._Krzywak Opublikowano 7 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie no, Panie Michale, ale wie Pan że ironia to nie to samo co sarkazm ;)) Służymy sobie wzajemnie przecież i wszyscy się uczymy ;)) Peace! Ale ja się nie obrażam, tyle, co trochę wstydu się człowiek naje :) No, a w dodatku jeszcze jestem taki stary... (i tym samym zakopałem Joasie w ogrodzie, a bardzo ją polubiłem :)))))
Gość Opublikowano 7 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie no, Panie Michale, ale wie Pan że ironia to nie to samo co sarkazm ;)) Służymy sobie wzajemnie przecież i wszyscy się uczymy ;)) Peace! Ale ja się nie obrażam, tyle, co trochę wstydu się człowiek naje :) No, a w dodatku jeszcze jestem taki stary... (i tym samym zakopałem Joasie w ogrodzie, a bardzo ją polubiłem :))))) "Migdale" ;D
Bernadetta1 Opublikowano 7 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2009 to ja sie przyłacze do gratulacji:)pozdrawiam:)
Waldemar Talar Opublikowano 9 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2009 Ja również życzę składam gratulację Darku. pozd.
Dariusz Sokołowski Opublikowano 15 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2009 Dziękuję za odwiedziny, Michałowi za adorację;) Pzdr
Rekomendowane odpowiedzi