H.Lecter Opublikowano 5 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2009 kiedy pęka kolor biały milkną wszystkie inne między ostatnim oddechem a tym co potem za dużo miejsca na niezrozumienie nie ma koloru na taki czas nagła odległość rozchodzą się dwie części obie mniejsze to tylko śmierć to minie
aluna Opublikowano 5 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2009 Śmierć ,testament na wieczne...! Wyrzuciłabym ...śmierć ... Wiersz tak wymowny że... Pozdrawiam autora pięknego przemyślenia!
BARBARA_JANAS Opublikowano 6 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2009 Zamysł kupuję... Jednak zabrakło mi płynności... Serdecznie Piotrze...
H.Lecter Opublikowano 6 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Też bym wyrzucił śmierć... ; ) Dzięki, aluno.
H.Lecter Opublikowano 6 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie wiem co mogłaby oznaczać " płynność ", w przypadku tego wiersza... Dzięki.
H.Lecter Opublikowano 6 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No to pięknie... : )
allena Opublikowano 6 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Też bym wyrzucił śmierć... ; ) Dzięki, aluno. i słusznie; też bym chciała, żeby śmierć przeminęła, chociaż nazywa się ją przemijaniem.Śmierć to koniec wszystkiego jeśli coś umarło to umarło i koniec i kropka.Autor wybaczy dosłowność:) a.
H.Lecter Opublikowano 6 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Też bym wyrzucił śmierć... ; ) Dzięki, aluno. i słusznie; też bym chciała, żeby śmierć przeminęła, chociaż nazywa się ją przemijaniem.Śmierć to koniec wszystkiego jeśli coś umarło to umarło i koniec i kropka.Autor wybaczy dosłowność:) a. Jeżeli chodzi o śmierć, to wszyscy jesteśmy debiutantami... : ) Dzięki, alleno.
Waldemar Talar Opublikowano 6 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. i słusznie; też bym chciała, żeby śmierć przeminęła, chociaż nazywa się ją przemijaniem.Śmierć to koniec wszystkiego jeśli coś umarło to umarło i koniec i kropka.Autor wybaczy dosłowność:) a. Jeżeli chodzi o śmierć, to wszyscy jesteśmy debiutantami... : ) Dzięki, alleno. Masz rację Lecterze - wszyscy jesteśmy lub będziemy debiutantami. A co do wiersza to bardzo na tak . pozd.
Bernadetta1 Opublikowano 6 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2009 troche gorszy od poprzednich- moze dlatego, ze były bardzo dobre, ten pozostawia niedosyt:)pozdrawiam:)
H.Lecter Opublikowano 6 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jeżeli chodzi o śmierć, to wszyscy jesteśmy debiutantami... : ) Dzięki, alleno. Masz rację Lecterze - wszyscy jesteśmy lub będziemy debiutantami. A co do wiersza to bardzo na tak . pozd. Problem w tym jak sobie poradzić z tremą... ; ) Dzięki.
H.Lecter Opublikowano 6 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja czuję niedosyt przy każdym swoim wierszu... ; ) Dzięki.
Magda_Tara Opublikowano 6 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja czuję niedosyt przy każdym swoim wierszu... ; ) Dzięki. :D kokiet :* no i zabrałam, bo zapomniałam :)) powiedzieć to mówię :)
Pancolek Opublikowano 6 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2009 Kupuję. A tę śmierć traktuję po swojemu ;)
Toby Opublikowano 6 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2009 to tylko śmierć to minie nie wierzę takim puentom... do tego momentu było fajnie... ukłony:)
Stefan_Rewiński Opublikowano 6 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2009 Się podoba, śmierć zostaw, pozdrawiam.
Franka Zet Opublikowano 6 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2009 Lecterze, ładnie o kolorach, o pękaniu światła. IMO najlepszy wers Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Podoba się całościowo w Twojej wersji, a przy okazji pomyślało mi się takrozchodzą się dwie części obie mniejszeprzez śmierć to minie
f.isia Opublikowano 6 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. raczej refleksja niż wiersz, z którą trudno polemizować, albo rozpatrywać w kategoriach podo/niepodo-basie taka trochę przez ściśnięte gardło -f.isia
H.Lecter Opublikowano 6 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja czuję niedosyt przy każdym swoim wierszu... ; ) Dzięki. :D kokiet :* no i zabrałam, bo zapomniałam :)) powiedzieć to mówię :) to słyszę : ))
Rekomendowane odpowiedzi