Mr._Żubr Opublikowano 5 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2009 na dachu piach nie sypie w oczy idźmy tam czym prędzej póki twoje milczenie zagłusza mi wszystko każda choroba jest uleczalna
Marcin Gałkowski Opublikowano 5 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2009 dobre, choć wyrzuciłbym 'tam'. krótkie, ale dobre. no i niezła puenta. pozdrawiam G.
BARBARA_JANAS Opublikowano 5 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2009 póki twoje milczenie zagłusza mi wszystko póki co ten fragment zagłuszył mi krzyk dzieci... pozdrawiam
Agata_Lebek Opublikowano 5 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :)) Nie dziwię się. Fajna miniaturka z dobrym "przytupem" Pozdr.
aluna Opublikowano 5 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2009 Czytałam w warsztacie ,wiesz że d o b r e ! Serdecznie!
Waldemar Talar Opublikowano 6 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Mocny tekst Żubrze - choć smutny jak i prawdziwy. pozd.
Pancolek Opublikowano 6 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2009 póki twoje milczenie zagłusza mi wszystko Dobre
Rachel_Grass Opublikowano 6 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2009 cześć, Żubrze. przyszłam Cię poczytać.
Mr._Żubr Opublikowano 6 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki, Mistrzuniu, pozdro;]
Mr._Żubr Opublikowano 6 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pozdrawiam Potomstwo.
Mr._Żubr Opublikowano 6 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :)) Nie dziwię się. Fajna miniaturka z dobrym "przytupem" Pozdr. Dziękuję.
Mr._Żubr Opublikowano 6 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja wiem. Ale czy inni wiedzą?;P Dzięki, pozdro.
Mr._Żubr Opublikowano 6 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Mocny tekst Żubrze - choć smutny jak i prawdziwy. pozd. Mi też na wesoły nie wygląda. Dzięki, pozdrawiam.
Mr._Żubr Opublikowano 6 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki.
Mr._Żubr Opublikowano 6 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam, Rachelo, cieszy mnie Twoja obecność. I jak wrażenia?
Rachel_Grass Opublikowano 7 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam, Rachelo, cieszy mnie Twoja obecność. I jak wrażenia? powiem Ci, że nie jakoś za bardzo. miniaturka ma oklepany temat, a i zrobiony nie jakoś oszałamiająco oryginalnie. bywały lepsze ;)
Ewa_Kos Opublikowano 9 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2009 Fajnie, ale dla mnie może się obejść bez "mi" w czwartym wersie:) Pozdrawiam:)) Ew.
Fagot Opublikowano 10 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2009 Krótki ale treściwy – bardzo dobry wiersz Pozdrawiam
Mr._Żubr Opublikowano 10 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam, Rachelo, cieszy mnie Twoja obecność. I jak wrażenia? powiem Ci, że nie jakoś za bardzo. miniaturka ma oklepany temat, a i zrobiony nie jakoś oszałamiająco oryginalnie. bywały lepsze ;) Bywały, nie wątpię. Dzięki, pozdro.
Mr._Żubr Opublikowano 10 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję. To moje zapędy do przegadywania. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi