izabela mąkowska Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Drzewa w słońcu Powietrzem malowane i wodą Kwiaty od rosy zakrzepłe Z falującymi plamami motyli. Rozpłynął mi się jaśmin... Na oczach i włosach. Już nie wiem- W ręku mam promień mgły niebieskiej Czy chabru zastygłą duszę?
izabela mąkowska Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Przepraszam szanownych zaawansowanych,niechcący zabłądziłam.Miałam to dać dla początkujących.
Michał Kowalski Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 ale przecie nie ma już granic, podziałów, stanów - wszyscy jesteśmy równi jak w obliczu śmierci:) a utwór według mnie na 'mały plus' (zdecydowanie zmieniłbym 'Rozpłynął mi się jaśmin...' - w obecnej formie strasznie gryzie) pozdrawiam
izabela mąkowska Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Dzięki za pomoc,po urlopie sama już nie wiem co mi się rozpływa.
Mirosław_Serocki Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Mi tu wszystko faluje. Pewnie dlatego, że przed urlopem. Pozdr.
Joanna_W. Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Wszystko, tylko nie motyle. Świt to zawsze początek stwarzania (tutaj przede wszystkim nacisk na barwy i zapachy). Byle do świtu. Pozdrawiam. A.
izabela mąkowska Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Dziś o świcie sprawdziłam,rzeczywiście wobec przewagi rosy motyle nie mają szans.Jednak i tak są pieknymi plamami i cudownymi obrazami,które możemy podziwiać.Mnie zawsze wprawiają w dobry nastrój.Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi