Ewa_Kos Opublikowano 2 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No właśnie - nie ma nic lepszego jak te uporczywe winy topić w winie; najlepiej własnej roboty - jedno i drugie:)) Dziękuję i mocno pozdrawiam:) Ewa.
Pancolek Opublikowano 4 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dokładnie. Podoba mi się ten wierszoł, Pani Ewo. + Pancuś
Agata_Lebek Opublikowano 4 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2009 Tylko "znienacka" zmieniłabym na "nagle". Reszta ok. Pozdrawiam.
Marusia aganiok Opublikowano 4 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2009 zgrało się jak nigdy, razem z konikiem:))) Slicznie pozdrawiam. Ma.
Ewa_Kos Opublikowano 4 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję i też pozdrawiam:))) Ewa.
Ewa_Kos Opublikowano 4 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Też myślałam nad zamianą i dziękuję bardzo za podszept:)) Pozdrawiam:)) Ewa.
Ewa_Kos Opublikowano 4 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dokładnie. Podoba mi się ten wierszoł, Pani Ewo. + Pancuś Bardzo dziękuję Pancolku, że czasem do mnie zaglądasz:)) Miło mi bardzo:)) Pozdrawiam. Ewa.
Fagot Opublikowano 10 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2009 Wino zawsze przyjemnie uderza do głowy podobnie jak takie wiersze :-) Pozdrawiam
FITZGERALDO Opublikowano 23 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2009 jakoś nie próbuje zachwycać, winny nudy. czekam na lepszy. czytelnik.
Rekomendowane odpowiedzi