Krzysztof_Kurc Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2009 stało się po tasowaniu i przełożeniu blisko siebie ty nie królowa i ja nie król po licytacji w grę wciągnięci czułością lewej dłoni trzymani patrząc z ufnością w oczy gracza na prawej wyrok czekamy czy spotkamy się w następnym rozdaniu ?
aluna Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Ciekawie rozegrałeś ...ta partię...! Pozdrawiam!
Agata_Lebek Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Licytacja przebiegnie pomyślnie. Wszystkie kolory wezmą udział w grze. Czymże jest król i królowa, gdy się ma partnera z mocną kartą na poparcie..., a przeciwnik blefuje ;) Lubię karciane wiersze...
f.isia Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jeżeli karty, to tylko poker ;) ale do rzeczy, moim zdaniem wierchołkowi coś dolega zacznę od końca - według moich informacji czeka się "na" wyrok, ew. oczekuje wyroku; co do reszty, to myśl jest, gorzej z.... pomysłem ;), kiepsko to opakowałeś dla mnie nie do przyjęcia pozdrawiam, f.isia
Bernadetta1 Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jeżeli karty, to tylko poker ;) ale do rzeczy, moim zdaniem wierchołkowi coś dolega zacznę od końca - według moich informacji czeka się "na" wyrok, ew. oczekuje wyroku; co do reszty, to myśl jest, gorzej z.... pomysłem ;), kiepsko to opakowałeś dla mnie nie do przyjęcia pozdrawiam, f.isia dla mnie tez niestety nie...ten szyk przestawny jest nie do przyjecia.Proponuję: trzymani czułością lewej dłoni czekamy na wyrok prawej....po co przestawiac?pozdr.
Stefan_Rewiński Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Fajne to jest. Pozdrawiam.
Krzysztof_Kurc Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziekuję i pozdawiam KKK
Krzysztof_Kurc Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Licytacja przebiegnie pomyślnie. Wszystkie kolory wezmą udział w grze. Czymże jest król i królowa, gdy się ma partnera z mocną kartą na poparcie..., a przeciwnik blefuje ;) Lubię karciane wiersze... Licytacja jest najprzyjemniejsza. ;) Pozdrawiam KKK
Krzysztof_Kurc Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jeżeli karty, to tylko poker ;) ale do rzeczy, moim zdaniem wierchołkowi coś dolega zacznę od końca - według moich informacji czeka się "na" wyrok, ew. oczekuje wyroku; co do reszty, to myśl jest, gorzej z.... pomysłem ;), kiepsko to opakowałeś dla mnie nie do przyjęcia pozdrawiam, f.isia Trudno, nastepnym razem spróbuję pokera. ;) Pozdrawiam KKK
Krzysztof_Kurc Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jeżeli karty, to tylko poker ;) ale do rzeczy, moim zdaniem wierchołkowi coś dolega zacznę od końca - według moich informacji czeka się "na" wyrok, ew. oczekuje wyroku; co do reszty, to myśl jest, gorzej z.... pomysłem ;), kiepsko to opakowałeś dla mnie nie do przyjęcia pozdrawiam, f.isia dla mnie tez niestety nie...ten szyk przestawny jest nie do przyjecia.Proponuję: trzymani czułością lewej dłoni czekamy na wyrok prawej....po co przestawiac?pozdr. Nastepnym razem postaram się bardziej i bez przestawień. Pozdrawiam KKK
Krzysztof_Kurc Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję Stefanie, pozdrawiam. KKK
Fagot Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Ileż to nieprzespanych nocy kojarzy się z brydżem – piękne studenckie lata :-) Ciekawe, choć już spotykane, wykorzystanie owej karcianej gry niemniej na pewno warte + Pozdrawiam
Krzysztof_Kurc Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję za odczytanie i nie tylko. Pozdrawiam KKK
Rekomendowane odpowiedzi