Stefan_Rewiński Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Dobre i tyle. Pozdrawiam.
JacekSojan Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2009 cóż, mam jedną córkę a przez telefon rozmawia za trzy...gdy będzie miała 16 lat pewnie ten satelita co będzie przekazywał pyskówkę - wybuchnie! dziwnie czyta się taki wiersz, gdy dźwiga się rolę ojca - bo rodząc wzruszenie budzi wspomnienia niezliczonych sytuacji i chwile pełne "olsnień"...jego proste środki wyrazowe niosą ogromny ładunek sprasowanej emocji i poezji, która się między słowami unosi... :) J.S
Agata_Lebek Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Obiecuję, że się postaram nie rozmawiać tak długo przez telefon :)
H.Lecter Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie masz urojeń, Kasiu. To był chyba mój debiut orgowy, w dziale P... : )
H.Lecter Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki, Stefanie. : )
H.Lecter Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Być ojcem i mieć córkę...to można porównać tylko z lotem na księżyc... : )) Dzięki, Jacku. : )
H.Lecter Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Obiecuję, że się postaram nie rozmawiać tak długo przez telefon :) Niezmierzone są pokłady mojej cierpliwości, dla twoich słabości... : ) Dzięki, Agatku. : )
allena Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2009 myślałam, że "coś se ugrzeje" ale nie:( a.
H.Lecter Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ? : )
Stefan_Rewiński Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Autorze, czy przybylbyś na IV zjazd ORGowiczów w Lesie Księżnej k. Srebrnej Góry w sierpniu b.r. ?
Marusia aganiok Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2009 nie rozumiem dwukrotnego powtórzenia, że tato pachnie
H.Lecter Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Stefanie, to dla mnie zbyt odległy termin, by składać jakieś deklaracje... : ) Dzięki za zaproszenie. : )
H.Lecter Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To mnie akurat nie dziwi...
Magda_Tara Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2009 szesnastoletnie córki nie są złe... :D zwłaszcza, jak mają już poza sobą egzamin !!!! do rany przyłóż !! bardzo się podoba pachnienie słowami i dym hebanowy i winogrona w foliowej reklamówce... i niemożliwe olśnienia !! całość, całość się podoba :))
jacekdudek Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Klasyczna dobra poezja. Nawet taka z pewnymi dolegliwościami formatycznymi, całkowicie do przyjęcia - w tej postaci. Pozdrawiam poetycko.
H.Lecter Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie powiedziałem, że są złe - są tylko trochę " inne "... : )) Dzięki, Magdo. : )
H.Lecter Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To są moje klasyczne dolegliwości... : ) Dzięki, Jacku. " Poetycko ", to mnie pozdrowisz w Porcie... ; )
Magda_Tara Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie powiedziałem, że są złe - są tylko trochę " inne "... : )) Dzięki, Magdo. : ) :D nie powiedziałam, ze powiedziałeś... dzięki Lekterze. ;))
Fagot Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Trzy historie, jeden (a może nie tylko) wspólny mianownik i to wszystko zaledwie w kilku słowach które ciekawią i dają do myślenia – przynajmniej tak na „gorąco” odbieram ten wiersz Pozdrawiam
H.Lecter Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki, Fagocie za " gorący " odbiór... : )
Rekomendowane odpowiedzi