Bernadetta1 Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2009 narysowałeś go niezgrabnym złamanym może zbyt starannie chcąc uchronić przed wścibskimi stopami odmierzałeś każdy kolejny dzień kiedy plaża podmokła ludzką natarczywością zniknął zawiodły fundamenty budowane na wspólnych godzinach tylko tępy nienaostrzony patyk nie zrozumiał dlaczego
aluna Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Droga Bernadetto bardzo lubię Twoje pisanie ..i ten wiersz także! Ale w pierwszym wersie napisałaś ..że ostrym...a w przedostatnim ...(tępy)-wiem, nienaostrzony nie...?! Albo czegoś nie kumam? Serdecznie!
Bernadetta1 Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzieki Judytko:)pozdr
Bernadetta1 Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ooo fakt...cos mi sie zle przepisało, dzieki ze zauwazyłas..pozdr
Krzysztof_Kurc Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Podoba się. Jedynie "nienaostrzony" dla mnie jest zbędny. Myślę że "tępy" wystarczy, ale to tylko moje czytanie. Pozdrawiam serdecznie KKK
Bernadetta1 Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to miała byc Krzysztofie taka klamra...spinajaca całosc...pozdrawiam i dzieki:)
Rekomendowane odpowiedzi