aluna Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2009 zwyczajnie Cię straciłam bardziej nie mogłam wokół wiatr taki sobie niby lekki wiosenny na cmentarzu wtóruje na przekór szukanie chleba szukanie drogi powszedniej i nadziei wplątanej w rzeczywistość
H.Lecter Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2009 szlakiem po chleb szukałam drogi martwienie po drodze - przedrogowane na cmentarzu westchnień - koszmarne groza życia a może nadzieja pełna i pusta - ambiwalentne do przesady wplątane dziś w codzienność - dziś czy codziennie ? w codzienność rzeczywistą - jeżeli wcześniej jest troska o powszedni, dzisiejszy, to jaka ma być codzienność ? Słabo.
aluna Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Lekterze przed świętami straciłam Drogą mi Osobę...musiałam pójść dalej...do pracy do...!!! Dużo czasu spędziłam na cmentarzu...rozmyślając! Jak trudno ponad ludzką możliwość ...rano pójść po...! Życie toczy się dalej...jak to łatwo powiedzieć to trzeba przeżyć...! Stąd na pewno chaotycznie ...ale prosto z ...! Poprawiłam...dziękuje za wskazówki! Pozdrawiam!
Franka Zet Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Alunko, to są często dwie różne rzeczy - trudne przeżycie, tragedia i wiersz. Najczęściej potrzebne jest odczekanie. Bardzo Ci współczuję, trzymaj się światła.
aluna Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Tylko Droga Franko...!Dziękuję za empatię! Ania
Marlett_oraz_Sosna Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Aluno Wiersz można ułożyć w strofy może warto wrzucić do W ? PozdrawiaMy.
zieloneciele Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2009 straciłam jakiś czas temu Najważniejszego dla mnie Człowieka i znam towarzyszące takiej sytuacji odczucia, oczywiście tylko ze swojej strony. jednak myślę, że wykrzyczeć jak boli, a napisać o tym przyzwoicie to dwie różne rzeczy. to pierwsze bywa nieciekawe dla odbiorcy, jeśli podane ot tak, bez szlifu. tutaj widzę, że są emocje, jest szukanie, ale ubrane w wyświechtane frazy, chaotyczne, chwilami przekombinowane. mimo wszystko rozumiem potrzebę, sama co chwilę to robię...
Agata_Lebek Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2009 zwyczajnie Cię straciłam bardziej nie mogłam wokół wiatr taki sobie niby lekki wiosenny na cmentarzu wtóruje na przekór szukanie chleba szukanie drogi powszedniej i nadziei wplątanej w rzeczywistość Tak to widzę Aniu. Pozdrawiam.
aluna Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Kochani dziękuje za czytanie wiersz był w W,i był w wersach?! Ściskam Was!
aluna Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuje zieloneciele za czytanie i interesujący komentarz! Pozdrawiam!
aluna Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuje zabieram całe ...nie mam głowy do przeredagowania!!! Serdecznie!
Agata_Lebek Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Moja dumo i nadziejo :) Pluskam ;)
aluna Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Sęks Agato!!! Słonecznie!
Stefan_Rewiński Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Ciekawe, pozdrawiam.
aluna Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Dziękuje Stefanie za czytanie i za ciekawe!!! Serdecznie!
Emu Rouge Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2009 współczuję straty, ale wiersz nawet po przeróbce wg mnie kiepski. pozdr aga
aluna Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Dzięki Ago za czytanie! Pisałam co czułam ,wiesz mi bardzo trudno jest przelać to co na prawdę się czuje ,może natłok emocji goryczy?! Pozdrawiam!
Bernadetta1 Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2009 alunko wiersz nie najlepszych lotów, ale Ty sie rozwiasz ...pozdrawiam:)
Rekomendowane odpowiedzi