Danka Kot Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2009 [ komentarz został usunięty przez administrację portalu ]
LadyC Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Moje pytanie - czy niepotrzebne? czy są w ogóle takie? A tekst tym razem świetny i czepiać się nie będę Moje skojarzenia wiodą mnie, co chyba oczywiste dość, w stronę Kamienia Pomorskiego. Czy to było inspiracją? LadyC
teresa943 Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2009 wiersz budzi zadumę... "nie wiemy ni dnia, ni godziny", kiedy czyjaś świeczka zgaśnie, ale każda jest potrzebna, choć śmierć czasami przychodzi przedwcześnie, ale tego przewidzieć nie możemy... serdecznie pozdrawiam :) Krysia
aluna Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Dobrze Danko ze dotknęłaś tragedii ...tyle ich co dzień...a ta porusza do głębi!!! Wrażliwa autorka...piękne przesłanie! Uściski!
Danka Kot Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2009 [ komentarz został usunięty przez administrację portalu ]
Danka Kot Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2009 [ komentarz został usunięty przez administrację portalu ]
Krzysztof_Kurc Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Pięknie Danko, ciężki temat , jednak udało Ci się. Teraz tam dymią świece a nie kominy. Film Cię zainspirował ? Pozdrawiam KKK
LadyC Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No chyba mam za mało danych Wiele skojarzeń ten wiersz wywołuje Może to być równie dobrze o obozie koncentracyjnym co o tym co pisałam wcześniej A o czym tak naprawdę myśli autor pisząc - trudno mi zgadnąć. Pozdrawiam LadyC
Danka Kot Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2009 [ komentarz został usunięty przez administrację portalu ]
LadyC Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zatem chcę wiedzieć jak jest w oryginale ;)
Rekomendowane odpowiedzi