Tali Maciej Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2009 ścieram szarość z niewłaściwych aż do kości białości papieru można mnie spotkać w szkolnej ławce jestem potrzebna w zeszycie w kratkę i na pięciolinii z pomiędzy kartek wysypują się resztki słów kiedy czuję starość targam bywam roztargniona wtedy przez omyłkę za dużo o słowo zdanie ale nigdy z mojej winy bo przecież to ty prowadzisz mnie za rękę dziś kreślisz przekreślasz nie pomogę jestem obrażona gdyż współpracuje z nami tępy ołówek
H.Lecter Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Odczuwam brak działu dla dzieci i młodzieży... : ) Nie kpię, Maćku - mam kłopoty z wartościowaniem takiej twórczości. : )
Tali Maciej Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję pozsdrawiam
Tali Maciej Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie kpij nie kpij, bo cię z gumuję(((-: dzięki za odwiedziny pozdrawiam
H.Lecter Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie kpij nie kpij, bo cię z gumuję(((-: dzięki za odwiedziny pozdrawiam I to będzie smutny koniec tępego ołówka... : )
Stefan_Rewiński Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Dobre do wydawnictw szaradzaiarskich, pozdrawiam.
kasiaballou Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2009 czytałam tylko ostatnia strofa - super węgielny pod coś... ambitniejszego, niegłupiego - poczekam - wiem,że potrafisz, a ślizgi zaliczamy wszyscy ;) - życzę lepszego abs i do następnej "figury" - Czarodzieju przestrzeni, Mącicielu grawitacji ...;) pozdrówki :) kasia
Rekomendowane odpowiedzi