Agata_Lebek Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Czego słuchacie w romantyczne wieczory we dwoje ?:)
mały_dzielny_toster Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Nie mamy takich ;)
Rachel_Grass Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Massive Attack - Inertia creeps, Pink Floyd - Wish you were here, Amy Winehouse - Love is a losing game, Back to black etc., Fallout OST - Maybe (to uwielbiamy ;))
Rachel_Grass Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wiosną też ptaków za oknem. no i oddechów. szczególnie zasypiających ;)
Agata_Lebek Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Szczera aż do bólu !;)
Agata_Lebek Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To też piknie :)
Agata_Lebek Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Sprawdzimy Was ;)
Agata_Lebek Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wiosną też ptaków za oknem. no i oddechów. szczególnie zasypiających ;) no i ... jak pietruszka kiełkuje ;)
Agata_Lebek Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To mój ulubiony kawałek :)
mały_dzielny_toster Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Szczera aż do bólu !;) Jak zawsze ;)
Patryk_Nikodem Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To mój ulubiony kawałek :) Świetny, ale raczej średnio pasuje na wieczory we dwoje :)
adam_bubak Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To mój ulubiony kawałek :) Świetny, ale raczej średnio pasuje na wieczory we dwoje :) chyba że się wyłączy tekst :D
Rachel_Grass Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Świetny, ale raczej średnio pasuje na wieczory we dwoje :) chyba że się wyłączy tekst :D nie znacie się, nam przy nim dobrze :P poza tym, kto normalny w czasie romantycznego wieczoru wsłuchuje się w słowa? kto w ogóle je słyszy? tylko melodie się liczą :)
adam_bubak Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. chyba że się wyłączy tekst :D nie znacie się, nam przy nim dobrze :P poza tym, kto normalny w czasie romantycznego wieczoru wsłuchuje się w słowa? kto w ogóle je słyszy? tylko melodie się liczą :) to zdecydowanie prawda że się nie znam chlip
aluna Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Krótko ..Chopina ,Bacha ,Mozarta....! Cała w innym świecie! Świątecznie!
Agata_Lebek Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To mój ulubiony kawałek :) Świetny, ale raczej średnio pasuje na wieczory we dwoje :) Aaaa, witam mistrza ;) Z muzyki którą mi Pan poprzednio polecił byłam bardzo zadowolona, zresztą jestem do dziś ;D. Pozdrowienia Świąteczne.
Agata_Lebek Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Sprawdziłam ;) - dobre :)) www.youtube.com/watch?v=n0Qwya7Xpo0
Agata_Lebek Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ładnie Aluno :))
Agata_Lebek Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie znacie się, nam przy nim dobrze :P poza tym, kto normalny w czasie romantycznego wieczoru wsłuchuje się w słowa? kto w ogóle je słyszy? tylko melodie się liczą :) to zdecydowanie prawda że się nie znam chlip Adamie, ale polecić coś od siebie chyba możesz.., a nuż się spodoba :))
Rekomendowane odpowiedzi