teresa943 Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2009 w rodzinnym blasku świąteczne owocowanie przy jednym stole barwy pisanek na twarzach radość podzielona jajkiem z dobrocią na dłoni widzisz zwycięski baranek na rzeżuchowej łączce macha chorągiewką do ciebie do mnie do każdego nieśmy wielkanocne orędzie w życzeniach
Almare Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2009 wesołych świąt, wesołych jajek, słonecznej wiosny, kontekstów radosnych i wszystkiego naj od - już wiesz - to ja, niezapominajek :))
adolf Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2009 jeżeli mógłbym zaproponowąc zmianę to świąteczne obcowanie świąteczne owocowanie przy jednym stole => przy jednym stole jakoś tak mi się przeczytąło i brzmi chyba weselej, ale ogólnie życzonka przyjemne :) i smakowito-0plastyczny baranek :) zwycięski baranek na rzeżuchowej łączce macha chorągiewką do ciebie do mnie do każdego fajne zestawienie, mój baranek na takowej stać nei może bo jest z czekolady :P pozdrawiam i życze wesołuch świa :)
teresa943 Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję! I wzajemnie z całego serca :):)
teresa943 Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Almare - niezapominajek :) Dziękuuujęęę! Radości!!!
teresa943 Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Adolfie! Twoja propozycja cudowna! A baranek nawet z czekolady niesie radość! Dzięękujęęę! Radosnych Świąt :):)
aluna Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Piękny wiersz ...piękne życzenia...wszystkiego co najserdecznieszego !!! WESOŁEGO ALLELUJA KOCHANA KRYSIU
teresa943 Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wzajemnie Aniu, Tobie i Twoim bliskim. Krysia.
Rachel_Grass Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2009 nie znam takiej Wielkiejnocy, ale niniejszym życzę Wesołych ;)
teresa943 Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję Rachel i wzajemne :)
Rekomendowane odpowiedzi