Bernadetta1 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2009 mogłabym pisać piórem o wygiętej stalówce dzielić się z miękką kartką tym co nazywałeś zapatrzeniem nazywać szelest muzyką słowa ustawione w rzędy nadmuchane pomniki wystawione ku chwale czy wbrew emocjom oddzielać kolejne wersy kiełkującym pragnieniem na śnieżnobiałych rodzi się uczucie obejmę cień nasiąka tak łatwo wzruszeniem
teresa943 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2009 mogłabym pisać piórem z wygiętą stalówką dzielić się z miękką kartką tym co nazywałeś zapatrzeniem wiesz, tak mi jakoś zgrzytają te "z" tak blisko...no nie wiem, a może tylko mi się zdaje? pomyśl sama; na całość rzuciłam okiem, bom padnięta, ale podobasie :) dobranoc Beatko:)
Bernadetta1 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzieki Krysiu:) cos poprawie, bo faktycznie mi tez zazgrzytało:)
aluna Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Bardzo ...nasiąknięta ...puenta..podobasie!!! Wielkanocnie!
adolf Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2009 no i jak zwykle magicznie, tylko mam parę propozycji, a dokładniej jedną wielką usunąć słowo pragnieniem, bo "kiełkującym pragnieniem" brzmi troszkę źle i grafomańsko |(dopełniaczowa metafora) a i bez tego pragnienia urok strofuy jest, zobacz: oddzielać kolejne wersy kiełkujące na śnieżnobiałych rodzi się uczucie początek fajny, dobry pomyśł z tym dzideleniem się z kartką, cóż ja się z kartką nei dzilę bo przewaznei na kompie pisze, no ale z monitorem to się chyba nei liczy :P psianie wygięta stalówką - uh masochistka ;P - ale ta wygięta stałowka koajrzy mi się z klcuzem wiolinowym szczególnuie patrzac na wers: nazywać szelest muzyką (ach to szeleszczneie, jedna onomatopeja, a ile radości :) ) słowa ustawione w rzędy - podoba się, rząd się kojarzy z wojskiem z dyscypliną, a litery przecież muszą być w rżed,y takie zniewolnenie formą wolnych słów nadmuchane pomniki wystawione ku chwale czy wbrew emocjom -0 zasadnicoz pomniki sa zawsze wvrew emocjom tu się zgadzam. ogólnie podba się, ładnie się cyzta, płynnie pozdtr.
Bernadetta1 Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Adolf:) cos Cie mało ostatnio widuje:), zreszta mnie tez nie było jakis czas.Zycze wszystkiego dobrego z okazji świat- no i pisz nasz Romantyku niepoprawny:)
Rekomendowane odpowiedzi