BARBARA_JANAS Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2009 szerzy się ostatnio plaga "dedykacji"....;( zawiedziona tematem i poziomem, jak widać Leszkowi się upiekło chyba dlatego, że ma więcej cyferek pod nickiem... proszę się nie poddawać tylko walczyć, może następnym razem reszta będzie bardziej łaskawa... osobiście uważam mój minus za sprawiedliwy, skoro traktuję równo liczniki... pozdrawiam
Danka Kot Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2009 [ komentarz został usunięty przez administrację portalu ]
M._Krzywak Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pani nachalnie wciska mi kit. Ten wiersz jest kiepski, jego obrona kiepska, fundament wartościowania, czyli internetowe forum - kiepskie, wmawianie komuś cudzych cnót - kompromitujące. A gdzie skromność? Ta śliniąca się agresja bawi, a nie zmusza do myślenie. Ten gniot nie jest wierszem i tego pani mi nie wmówi. Bestia jako współczesny Sokrates, jeszcze w pani wykonaniu to ubaw po pachy. Jeżeli pani roi sobie mitycznego jedynego sprawiedliwego na tym padole - powodzenia!Każdy ma prawo. Ale, na litość Boską - niechże pani się nie wygłupia i nie wklepuje tego jako poezja współczesna!!!!!!!!!!
Danka Kot Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2009 [ komentarz został usunięty przez administrację portalu ]
M._Krzywak Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To z okazji Świąt można nie ciągnąc tematu. Każdy popisał swoje, a niech czas weryfikuje resztę. I też spokojnych. Pozdrawiam.
Michał_Kućmierz Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. matkoboskoczęstochosko!!! Bestio! Czy Ty żyjesz, bo Ci tu epitafia wypisują :) Pozdrawiam Bestię :) M.
M._Krzywak Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. matkoboskoczęstochosko!!! Bestio! Czy Ty żyjesz, bo Ci tu epitafia wypisują :) Pozdrawiam Bestię :) M. Czy Sokrates odszedł za przekonania? Z tego co wiem, badacze do dzisiaj próbują ustalić rzeczywistą przyczynę wyroku. Na pewno oskarżył go garbarz Anytos, poeta Meletos i retor Lykon. W każdym razie jedno też jest pewne - Sokrates zdecydował się zostać w więzieniu i wypił cykutę, co już zmienia sens tej wypowiedzi - odszedł nie "za" a "przez", bo miał wybór.
mały_dzielny_toster Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Ja wiem, za co poszedł Sokrates. Jak to ładnie mój profesor powiedział, za "deprawowanie młodzieży" - w najgorszym znaczeniu. Now you have a hero!
Danka Kot Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2009 [ komentarz został usunięty przez administrację portalu ]
Danka Kot Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2009 [ komentarz został usunięty przez administrację portalu ]
mały_dzielny_toster Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wara Ci od mojego profesora, niczego mnie nie źle nie nauczył. Idź się zresetuj i ochłoń, bo Cię- Kocie- wścieklizna chyba dopada.
adam sosna Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2009 czy to :):):) manifest energetyka? może pod beretem hula wiatr obiecując nagrodę jedynej prawdzie? śliczne w głębi bez dna!
Danka Kot Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2009 [ komentarz został usunięty przez administrację portalu ]
Daremond Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Hmm, z wypowiedzi Pani Toster (zachowuję używany tu zwrot) wynika, że profesor niczego jej nieźle nie nauczył, więc wszystkiego nie za dobrze. Jest w tym jednak pewna zawiłość.
Danka Kot Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2009 [ komentarz został usunięty przez administrację portalu ]
Rekomendowane odpowiedzi