Jimmy_Jordan Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2009 długo to pisałem i proszę o wyrozumiałość w kwestii długości, na ten moment to najlepsze co potrafię napisać, desperacko błagalnie i samobójczo (;P) domagam się surowej, jak zawsze, oceny (do z ani p nie wkleję, bo za dużo), pozdrawiam, Jimmy przesłyszenie o śmierci pozostań mądry na łąkach defekt zrobiony z gimnastycznej maty - wysportowany kreślisz linie aż powstaną krzyże (nikt nie mówi: razem łotrami - conajmniej trzy) daj im dostęp do morza daj wleźć pod sukienkę daj dwa pakiety zielonego i dwa białego daj szeroki spokój daj palec pozostań mądry na łąkach - nie wezmą rękiprzesłyszenie o miłości ona tam leży i ćwiczy miłość na jego przyjście (on idzie, dajmy na to, ze szwecji, bo bałtyk tej zimy zamarzł w całości jak w 17 stuleciu więc w końcu ma możliwość odwiedzin) ona tam leży i ćwiczy miłość na jego przyjście (on ufa łyżwom bardziej niż samolotom, możemy przedwcześnie wnioskować, iż nie jest pilotem) miłość stoi przed lustrem gruba jak ocieplenie klimatu blada jak plamy na słońcu ona mówi jej te wszystkie okropne rzeczy dziura ozonowa do szwecji topnienie lodowców w zenicie emisja ce o dwa alternatywne źródła energiiprzesłyszenie o poezji wracają wracają wołają wołają ci wracają a tamci wołają wracający nie mieli siły wołać idą do wołań z daleka a to nie stąd wołają albo nie ich wołają i wtedy wracają wracają wracają wracają imion od łodyg nazwisk z wiatrowisk przez łąki dociekaćprzesłyszenie o niej mam dwie rzeczy w powietrzu; obie o zachmurzeniu, zapachu. według dziewczyn powiedział: kupowanie kondomów jest małomęskie; podobno ją leje; taką mądrą, taką z przyszłością i taką piękną; a jak jej jeszcze nie leje to będzie lał - jaskółcze przeczucie dziewcząt. (przesłyszenie?) przenikliwie zebrały z jej pól kłosy światła dzień rozebrany z kreacji zupełnie zlał się z poboczem, raptem dwie rzeczy w powietrzu i bańka mydlana pęka przed nadmuchaniem nocy pachnące puchnące zachmurzenie rzeczy w powietrzu: taką mądrą i taką piękną
Toby Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2009 przeczytałem wszystko dla mnie bomba ale co Ty chcesz tu poprawiać? :)
Jimmy_Jordan Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki za to, że wytrwałeś, miło mi, że czytasz teksty sygnowane j j, ja również (od dłuższej już chwili) czytam twoje i w miarę możliwości czasowych wpisuję się. pozdrawiam, Jimmy
Grażyna_Kudła Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Dla mnie to jest poezja z górnej półki, ja piszę prosto i kiedy czytam (i podziwiam) takie wiersze wydaje mi się, że powinnam przestać Pozdrawiam serdecznie
teresa943 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Jimmy, przeczytałam i zadumałam się...czuję natchnienie, choć to nie mój klimat... podziwiam, serdecznie pozdrawiam :)
ula Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2009 w warsztacie te wiersze są chyba tylko po to, by brać z nich przykład i inspirację:) pozdrawiam!:))
adam_bubak Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Dla mnie drugi i czwarty, w sensie że najbardziej Nie sądzę żeby za długie - gładko się czyta A jeśli się upierasz, to dlaczego nie wkleisz jako cykl?
Jimmy_Jordan Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Hej, nie przestawaj, podobno podstawą poezji jest uznanie prawa innych do jej tworzenia, a to już czyni z Ciebie poetkę (jaką, to się zobaczy - będę zaglądał), zdrówko, Jimmy
Jimmy_Jordan Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Hej Tereniu, zdążyłem poznać Twój klimat, też go lubię, ale wiersze wychodzą mi nieco inne, nie wiem dlaczego, bo czasem chciałbym pójść bardziej w stronę liryki kobiecej, zdrówko i dzięki za zagląd, Jimmy
Jimmy_Jordan Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ula masz już z tysiąc komentów, a tak rzadko na siebie trafiamy, dzięki za miłe słowo, postaram się zwracać uwagę gdzie się krzątasz (z czy p) zdrówko Jimmy
Jimmy_Jordan Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. właśnie planuję to jednak zrobić, po takich miłych słowach, ale nie wiem czy w działach p albo z ktoś rzuci na to okiem, zdrówko Jimmy ps a pojedynczo wklejane mogą stracić coś na wadze
Rekomendowane odpowiedzi