teresa943 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2009 odkąd tego wieczoru przełamana przaśność i czerwień kielicha nabrały innego wymiaru gaj oliwny zrosił się krwawym potem go pojmali jak złoczyńcę nahajem wyżłobili znamiona w koronie z cierniami ukochał do końca aż po górę na drzewie świat objął rozkrzyżowanymi ramionami łotrowi darował winy gwoździe nieprzyjaciołom spełnił powinność i odszedł spowity płótnami za głazem pod strażą po szabacie z mar powstał o świstaniu płacząca poznała że to Rabbi i uwierzyła
Krzysztof_Kurc Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Temat trudny,ale odczucia pozytywne. Pozdrawiam KKK
aluna Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Wzruszyłam się to mało powiedziane ...ja ble...!Krysiu przepięknie o Męce Pańskiej na drzewie świat objął rozkrzyżowanymi ramionami łotrowi darował winy gwoździe nieprzyjaciołom spełnił powinność i odszedł miłej palmowej niedzieli! ps przepraszam że z małej litery ale komp mi szwankuje!
teresa943 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję Krzysztofie za pozytywkę odczuć:) Serdecznie pozdrawiam. Krystyna
teresa943 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Alunko! Nie przepraszaj! To ja Ci dziękuję za odbiór :)) Macham palemką!
Ewel K Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Naj: na drzewie świat objął pozdrawiam, wesołych;)
Jan Rodak Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Trafnie oddałaś klimat Krysiu.Już świątecznie! W tym miejscu coś bym dołożył albo wstawił taki układ krwawym potem go pojmali> Pięknie pozdrawiam Janek
Koval_ZNowin Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2009 prawdziwe święta..... ale jajka też smacznego pozdrawiam serdecznie:)
Mirosław_Dębogórski Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Ładnie..jak modlitwa. Serdeczne.
teresa943 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Otóż to, Ewel, wyłowiłaś bardzo istotne. Dziękuję. Serdecznie pozdrawiam :) Także WESOŁYCH! Krysia
teresa943 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Janku! Co dwie głowy to nie jedna. Masz rację. Wydaje mi się, że tak jak sugerujesz będzie lepiej. Dziękuję. Równie pięknie pozdrawiam :) Krysia
teresa943 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. O, miło Cię widzieć. Do jajka jeszcze trochę, ale dziękuję. I wzajemnie WESOŁYCH! Serdecznie pozdrawiam :)
teresa943 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Miło, że Ci się podoba. Dziękuję. Serdecznie pozdrawiam :)
aluna Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Krysiu czytamy całą rodziną Twój wiersz ...modlitwę przynajmniej dla nas!Kochamy Cię za to ... wierni czytelnicy...! Całuski!
teresa943 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Alunko! Jestem wzruszona! Z całego serca dzięękujęę! Kocham Was jako moich wiernych Czytelników i czuję się zobowiązana do jeszcze większych starań. Pozdrawiam Was wszystkich :))))) A dla Ciebie buźka :) Krysia
Bernadetta1 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2009 z Twoich wszystkich dobrych ten jest naj, naj:):) porywam:)buziaki...
teresa943 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Beatko! Radość ogromna za "porwanie"! Dziękuję :):):) Uściski!!! Krysia
bestia be Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2009 No tutaj już mi umysłu nie pokręciłaś, krótko podoba się przesłanie i wkraczasz na ciężkie ścieżki poezji z takimi powaznymi tematami, ale co proste to raczej nie przyciąga czytacza serdecznie i świątecznie bestia
teresa943 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Odetchnęłam z ulgą, że Twój umysł bezpieczny:) Cieszę się, że podoba się przesłanie. Dziękuję. Równie serdecznie i świątecznie :) Krysia
Rekomendowane odpowiedzi