Katarzyna Leoniewska Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2009 prawie nie pamiętam jak przepoławiać noc dając ponieść się wiośnie przez chwilę nie rozpoznawać skoczyć w ciemność oczu nie odwołując niczego co zostało konstelacje zaklęć ornamenty dla pamięci fiolet przyłapany w ucieczce przez zieloną granicę snu tam tylko barwy rozpuszczone w locie wsiąkające w pamięć
zak stanisława Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. podoba mi się , tylko ciut drażnia te bezokoliczniki, jakoś za dużo ich na mój gust, ale o gustach się nie mówi, każdy ma inny cmook Katarzynko!
Katarzyna Leoniewska Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Ogólnie czasowników w formach wszelkich sporo... ale rezygnacja z co niektórych zbyt znacząco zmieniła by sens.
f.isia Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. chyba widzę podwójnie ;)
emil_grabicz Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Podoba mi się "czarowanie"... głębokie myśli i malownicza metaforyka. I ten udany zlepeczek godny pędzla mistrza: "konstelacje zaklęć ornamenty dla pamięci fiolet przyłapany w ucieczce przez zieloną granicę snu" Pozdrawiam :)
Katarzyna Leoniewska Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. chyba widzę podwójnie ;) O przepraszam, moje niedopatrzenie albo niedoliczenie. Istotnie trochę się ich nagromadziło... ;)
Rachel_Grass Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2009 czuję posmak pisania dla samej przyjemności ze stworzonego obrazu. tzn., dopada mnie myśl, że autorka chciała wywołać w głowie czytelnika kolory, a nie refleksje :)
mały_dzielny_toster Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Katarzyna Leoniewska Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Raczej dla samej przyjemności czarowania ;) choć obraz nieodłączny.
Krzysztof_Kurc Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Messalin_Nagietka Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2009 dopracuj ten zlepek i pierwszą linijkę proponowałbym umieścić gdzieś na końcu MN
Fagot Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Oczarowany wierszem pozostawiam + Pozdrawiam
Jimmy_Jordan Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Kasiu, czytam i uznaję, Jimmy
Rekomendowane odpowiedzi