M._Krzywak Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Panu Wiktorowi Mazurkiewiczowi (znanemu u nas jako "egzegeta") za tomik wierszy pt. "Migotanie w przedsionku". Tomik jest piękny. Warto skusić się też na debiutancki tom tego Autora: "Nadewszystkość ". Serdecznie pozdrawiam i życzę kolejnych sukcesów na tej ciężkiej i wyboistej drodze :)
Jimmy_Jordan Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Oczywiści dołączam się i proszę o jakiś link, gdzie można zakupić, zdrówko Jimmy
M._Krzywak Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Oczywiści dołączam się i proszę o jakiś link, gdzie można zakupić, zdrówko Jimmy Wydane jest przez "Biblioteka SEKA" nr13 inr16. Najlepiej pisać do "egzegety", może jeszcze ma coś w zapasie :)
Wiechu J. K. Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Moje gratulacje egzegeto :-)
Waldemar Talar Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Również składam gratulacje - Życzę następnych wydań. pozd.autora tomiku oraz wątku.
Judyt Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Dołączam się w kolejce, serdecznie Wiktorze zwłaszcza, że dzięki szanownemu poecie, znalazłam się na zieleniastej(....)
egzegeta Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2009 no Panie Michale, nie wypada udzielać mi publicznej reprymendy;)) ale tegośmy nie uzgadniali tzn. publicznych oznajmień;)))))) to tyle tytułem zagajenia. Wszystkim serdecznie dziękuję. W drodze wyjątku - bo nakład bardzo mały - wyślę to to to to , nie wiem jak to nazwać. Definitywnie kończąc przyjmowanie gratulacji;))), definitywnie zamykam listę osób, których zaszczycę:) prezentem wielkanocnym. Zatem proszę Jimmiego Pana Korzeniowskiego Waldka i Ciebie Kasieńko o podanie adresów na które mogę wysłać "towar". Mój email [email protected] Korzystając ze sposobności jeszcze raz SERDECZNIE dziekuję: Wszystkim współorgowiczom komentatorom i nie tylko, a zwłaszcza Beenie M Bartoszowi Wojciechowskiemu i Michałowi Krzywakowi osobom, które 3 lata temu wprowadzili mnie na tut. org bardzo pomocnymi uwagami /nawet na piva/. Dziękuję
egzegeta Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jimmy Zapamietaj!!!! U mnie się nie kupuje, ode mnie się otrzymuje, i to przesyłką poleconą, priorytetową, tak że niebawem będziesz "szczęściarzem":)) tylko dawaj namiary Pozdrówki
Agata_Lebek Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2009 "Nadewszystkość już mam" :)) Na "Migotanie w przedsionku" czekam z niecierpliwością. Gratuluję, pozdrawiam :))
Wiechu J. K. Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. "Pana Korzeniowskiego"...a po co tak, po prostu Wiechu jestem :) pozdrawiam i jeszcze raz gratuluję! Wiechu
M._Krzywak Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2009 egzegeto - wiem, przyjmuje na siebie całą odpowiedzialność tego całego ambarasu :)))
Magda_Tara Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2009 serdeczne gratulacje, cieszę się z Tobą, egzegeto poeto :))
Emu Rouge Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2009 o jaki ładny tytuł;) serdecznie gratuluję:) pozdr aga
egzegeta Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Sami dobrze wiecie, że od pisania wierszy do poezji - daleka droga, a wydać tomik każdy może, ja wydałem:)) I już!! Jeszcze raz DZIĘKUJĘ
zak stanisława Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. oo, jak dobrze że Michał trzyma reke na pulsie, to bardzo miłe, a Wiktorowi seerdecznie gratuluje kolejnego tomiku życzę wytrwałości i następnych piękności :)
Marlett Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Wiktorze! Serdecznie gratuluję:))
Pancolek Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Przy następnym, panie Wiktorze, prosimy o większy nakład ;) GRATULACJE! GRABULA!
Rekomendowane odpowiedzi