Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Niestety, Twoja zawartość zawiera warunki, na które nie zezwalamy. Edytuj zawartość, aby usunąć wyróżnione poniżej słowa.
    Opcjonalnie możesz dodać wiadomość do zgłoszenia.

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @Sylwester_Lasota Wiersz ! Pozdrawiam. 
    • @Berenika97 Bardzo dziękuję !!!   Śmiech ich wciąż słyszę, patrząc na rozbite szkło moich własnych mis.   Zapamiętałem twarze. Nie ze strachu. Na później.   Pozdrawiam
    • Czego Ty chcesz? Słońce i Deszcz.. Sypiesz mi piach.. ale nie w snach..   Czego Ty chcesz? W te same błędy wchodzisz.. Po co w bagnie brodzisz? Bagna nie pokona.. deszcz.   Czego Ty chcesz? Zbierasz moje wady, do kolejnej szuflady. Jaki w tym sens?   Czego Ty chcesz? Może się zastanów? Przecież tylu jest panów.. gdy odsłonisz pierś.
    • @MIROSŁAW C. Dzień dobry, ostatnio obserwuję ludzi w pracy. Bardzo dużo osób ma rozwiniętą ciemną stronę. Do około 9 rano jest w miarę spokojnie a później się zaczynają bitwy o spinacze biurowe... o byle co... Bardzo jest trudno trochę pomyśleć, niestety trzeba walić na ostro, na ślepo...
    • Postawiono krzyż tam gdzie  psy szczekają i ludzie toną w błocie  szacunku dla krzyża się domagając.    Daleko stamtąd ludzie się modlą  kościół jest pełny czekają na cud  ale Bóg nie interweniuje.   Przy skrzyżowaniu dróg krzyż stoi nikt tędy nie chodzi jest cicho będzie więc Panem ciszy.   Rozerwą druty i osądzą sprawców  wszyscy będą szczęśliwi nie będzie Panów i więźniów.   Postawią krzyż pomiędzy drutami tam go jeszcze nie było  krzyż nie chce być więźniem.    Stary człowiek w niebo patrzy  pośrodku ciszy dusze poległych płoną  strażnik uciekł z posterunku.    Na prochach kwiaty rosną same czerwone  dzieci je zrywają  pod krzyż bukiet zaniosą. 
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...