Henryk_Jakowiec Opublikowano 30 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Noc przespałem snem kamiennym, teraz jako ranny ptaszek wstałem rześki, wypoczęty, pełen werwy do do igraszek. Pozdrawiam serdecznie
Wałodzia Opublikowano 30 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2009 Tak, Ty jesteś ranny ptaszek, ja tymczasem jak ta sowa. Różne, Heńku, pory nasze choć te same żarty w głowach.:) Pozdrawiam. PS Także może wieczorem...;p
Wilcza Jagoda Opublikowano 30 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2009 choć zdarzają się przypadki, że gdzieś komuś na uboczu nie wiadomo jakim cudem nagle zesztywniało w kroczu. a z przypadków tych wiadomo coraz więcej kluczy w domu dorabianych na uboczu cudów- zakluczonych w kroczu :P :d pozdrawiam Jagoda
Wałodzia Opublikowano 30 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2009 A czy Wilcza Jagoda nie jest aby za młoda do czytania o sztywnych czasem nawet żeliwnych podnieceniach i wzwodach? Pozdrawiam. :)
Wilcza Jagoda Opublikowano 30 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. młoda czy nie młoda panna na wydaniu słów dobrych jest godna lecz nie wyżebranych :D pozdrawiam WOŁOdia!
Wałodzia Opublikowano 30 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2009 Gosh. :D wAłodzia. PS Jestem praktykiem, nie translatystą, choć z tym nie miałem na OJR problemów:D PS2 Wołodia i Wałodzia to tak jak pointa i puenta. PS3 Dziś prawdziwych żebraków już nie ma Bo czy warto z drugimi się tłuc Pustka gryzie w dziurawych kieszeniach I doskwiera im wolność jak głód...
bestia be Opublikowano 30 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2009 Jak zawsze ciekawie i na wesoło pozdrawiam bestia
Tali Maciej Opublikowano 31 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2009 taki los już życie przędzie że co będzie no to będzie choć czasami asertywnie trza powiedzieć o swym błędzie wina bowiem zawsze po obu leży stronach w piwnicy w dymionach tudzież na winogronach pozdrawiam
Henryk_Jakowiec Opublikowano 31 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jakoś z czasem nie za tęgo i choć nie jest on zającem ciągle widzę jego plecy gdzieś w oddali znikające. Pozdrawiam serdecznie
Henryk_Jakowiec Opublikowano 31 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak, być może że to klucze lub przynajmniej jeden z kluczy stanął sztorcem niby kosa i niewieście oko tuczy. Pozdrawiam serdecznie
Henryk_Jakowiec Opublikowano 31 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Rzecz wiadoma, piaskownica więc i harce harcowników płci obojga od najmłodszych, przez średniaków aż do pryków. Panie, które tutaj goszczą metryk nam nie przedstawiają bo i po co komu wiedzieć ile one wiosen mają. Tutaj ważna atmosfera a tą widać aż dobitnie, bo gdzie nie zagląda smutas tam najszczerszy humor kwitnie. Pozdrawiam serdecznie
Henryk_Jakowiec Opublikowano 31 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Szat nie będzie nikt rozdzierał żeby poznać prawdę nagą czy nasz książę dając w szyję delektował się „Alpagą” czy być może pijał trunek przywożony mu z Hiszpanii, bo musielibyśmy pytać jego druhów, a z kompanii nikt nie ostał na tym świecie, ku rozwadze więc przestroga, nie chlej, jak nie jesteś księciem bo ci się powinie noga i na łono Abrahama wąchać kwiatki od korzonka ku radości lub rozpaczy złoży cię niechybnie żonka. Pozdrawiam serdecznie
adam_bubak Opublikowano 31 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2009 :))))))))) Za duża dawka jak na jeden raz. Jak opad poatomowy. Teraz mam nauczkę coby nie czytać komentarzy :) Idę poczytać jakiegoś ponuraka - może się uspokoję Pozdrawiam wszystkie panie i panów Adam (Jezus Maria!)(Pozytywne Jezus Maria!)
Henryk_Jakowiec Opublikowano 31 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Trzeba było wzorem innych mniej zachłannie i na raty czytać sobie w wolnych chwilach sowizdrzalskie „poematy” a tak, to jak z przejedzeniem, jak jest przesyt brzucho boli, z resztą każdy postępuje zawsze wedle swojej woli. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi