Lena Isaki Opublikowano 26 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2009 Nie mogę znów spać całą noc słysząc skomlenie. To tylko ja, błagałam o to by ktoś wyciągnął do mnie rękę i rzucił kilka okruchów miłości.
Artur Tymiński Opublikowano 26 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2009 "rzucić kilka okruchów miłości"... chodź zasmakować jednej kropli spadającej na pustynną duszę... Chyba wiem o co Ci chodziło... Znajduje się w nim, interpretując go na swój sposób. "To tylko ja"... skrócona myśl twórcza? Pozdrawiam
Lena Isaki Opublikowano 29 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2009 jeśli ktoś naprawdę dobrze jadał to gdy dopadnie go głód jest mu naprawdę ciężko. trudno tak od razu nauczyć się sycić byle czym, byle znalezionym przypadkowym okruchem ale chyba później nie pozostaje nam nic innego jak czekać z nadzieją na rękę...
Veronica Agatha Opublikowano 30 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2009 Dopowiedź Lena Isaki dopełnia wszystko, rozumiem, gratuluje udanej myśli
Ewelina Kocur Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Podziwiam umiejętność skumulowania tylu emocji i prawd w tak niewielu słowach.
Rekomendowane odpowiedzi