Halinka Mazur Opublikowano 26 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2009 na drugim końcu miasta od dwóch lat nie może zasnąć mężczyzna ponieważ nie uwierzyłam jutro powiem że to nieprawda a jutro wszyscy mnie znienawidzą
Emu Rouge Opublikowano 26 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2009 nie rozumiem, co niby ratuje ostatni wers i dlaczego piszesz 'nie prawda', a nie 'nieprawda'. w sumie niewiele z niego dla mnie wynika. wg mnie za słaby jest na Z. pozdr aga
Halinka Mazur Opublikowano 26 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2009 dziękuję i pozdrawiam
ot i anka Opublikowano 26 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2009 jak dla mnie wierszyk jak wierszyk. nic ciekawego szczerze mówiąc. pozdrawiam
emil_grabicz Opublikowano 26 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2009 Halinko to jest dobry zapis. Brak wiary i oko krążące w obłędzie... Udało Ci się bardzo szybko powiedzieć tak wiele. Okazuje się nie po raz pierwszy, że najdłuższe są skróty. Z przyjemnością przeczytałem. Najwyższa pora, aby ten cierpiący na bezsenność, umartwiający się mudżachedin, wreszcie usnął w objęciach... Morfeusza. cha,cha. Pozdrowionka :)
złamane skrzydło Opublikowano 27 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jakby nie dokończony i drażni mnie jutro powiem że to nie prawda a jutro wszyscy ...... macham
jacekdudek Opublikowano 27 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzisiaj to prawda, a jutro czy za dwa lata można coś powiedzieć. Pozdr.
bad trip Opublikowano 27 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2009 letnia woda. takei stwierdzenie faktu- bez wyrazu, bez emocji. pozdro.
mały_dzielny_toster Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Agata_Lebek Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
C.Starling Opublikowano 8 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Rekomendowane odpowiedzi