Ewa_Kos Opublikowano 23 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2009 mój drogi nigdy nie mów że powtórzymy w kącie uśmiech dla rozbieganych myśli mówienie o pobłażliwości uwłacza gdy zbywasz rozdajac ciosy nietrafione po ktorych oczy pozostają zamknięte pamiętam jeden błysk ale nie było fotki na pamiatkę nie ma dowodu że byliśmy
Ewel K Opublikowano 23 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2009 Dowodu może nie do końca, ale pamiątka jest... nawet w dokładniejszej postaci niż fotka;) podoba się - pozdrawiam
Oxyvia Opublikowano 24 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2009 Nic mnie tak nie wkurza, jak uśmieszek pobłażliwości w kącie ust!... Bardzo podoba mi się wiersz. Pozdrawiam ciepło.
Baba_Izba Opublikowano 25 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2009 I tak bywa. Mnie też wiersz się podoba. Pozdrawiam - baba
Wałodzia Opublikowano 25 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2009 Napisałbym: "że byliśmy/razem", zapewne burząc Twą koncepcję. Nie patrząc na tę jedną wątpliwość, wiersz oceniam za naprawdę wartościowy. Już to, że skojarzył mi się z "Na zakręcie" Osieckiej jest, w moim świecie, bardzo cacy. Pozdrawiam pochylon.
Wilcza Jagoda Opublikowano 25 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ten błysk w oku? to lepsze od fotki jeśli pamięć trwa:D ta dobra pamięć- oczywiście, złą lepeij polać benzyną i spopielić :D Ewo, dobry twój wiersz, poprawiłam literówki, wybacz
bestia be Opublikowano 25 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2009 ciekawy i sympatyczny wiersz jednak nie pasuje mi słowo,, dowód" w całości jednak to tylko moje skromne zdanie pozdrawiam bestia
Ewa_Kos Opublikowano 25 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. baaardzo dziękuję:) Pozdrawiam. Ewa.
Ewa_Kos Opublikowano 25 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jestem otwarta na propozycję zamiany "dowodu" :))) Serdecznie dziekuję za koment. Ciepło pozdrawiam:)) Ewa.
Ewa_Kos Opublikowano 25 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ten błysk w oku? to lepsze od fotki jeśli pamięć trwa:D ta dobra pamięć- oczywiście, złą lepeij polać benzyną i spopielić :D Ewo, dobry twój wiersz, poprawiłam literówki, wybacz Dziękuję Jagódko i serdecznie pozdrawiam:))) Ewa.
Ewa_Kos Opublikowano 25 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Fajny nick!!!Dzięki za "pochylon" - jam też pochylona:))) serdecznie pozdrawiam:))) Ewa.
Ewa_Kos Opublikowano 25 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam Babę i dziękuję, że baba zawitała do mnie:)) Pozdrawiam z wiosną:)) Ewa.
Ewa_Kos Opublikowano 25 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam Oxywio i miło mi, że się zatrzymałaś:))Serdecznie pozdrawiam i nie mogę się doczekać!!! Wiosna już idzie!!! Ewa.
adam_bubak Opublikowano 25 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2009 Rzeczywiście krótko :) Dobre, wezmę sobie:) Pozdrawiam Adam
Bolesław_Pączyński Opublikowano 25 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2009 Podoba się krótki taki sympatyczny. Serdecznie pozdrawiam.
Oxyvia Opublikowano 25 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam Oxywio i miło mi, że się zatrzymałaś:))Serdecznie pozdrawiam i nie mogę się doczekać!!! Wiosna już idzie!!! Ewa. Idzie, idzie! Ja też! Ale nasza miła koleżanka chora... :-( Poczekajmy, aż wyzdrowieje. A almanachy mam dla Was odłożone.
M._Krzywak Opublikowano 25 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2009 Nie napiszę nic nowego, ale to jest dobra poezja, refleksyjna, celna i ciekawa. W tym wypadku sens wiersza jest zamknięciem pewnych dość "mocnych" związków. 3 strofa wg mnie jest rewelacyjna. Pozdrawiam
Jacek_Suchowicz Opublikowano 26 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. czwarta strofa doskonale sumuje a wiersz ogólnie dobry z klimatem zwłaszcza, że niczego nie można powtórzyć pozdrawiam Jacek
Judyt Opublikowano 26 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2009 rozdając (...), z morałem jak pamiętam u Cię; J. serdecznie
Ewa_Kos Opublikowano 27 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję bardzo i pozdrawiam:)) Serdecznie!!! Ewa.
Rekomendowane odpowiedzi